Προπονητής Βοσνίας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε με 20 την Γαλλία»

Newsroom
Προπονητής Βοσνίας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε με 20 την Γαλλία»

bet365

Την πεποίθησή του πως η Βοσνία θα μπορούσε να κερδίσει τη Γαλλία με μεγαλύτερη διαφορά από την τελική έκβαση του μεταξύ τους αγώνα (96-90) στα προκριματικά του Παγκοσμίου εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Άντις Μπετσίραγκιτς.

Η ευχάριστη έκπληξη των αγώνων του Σαββατόβραδου (27/08) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν η επικράτηση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κόντρα στη Γαλλία μετά από δύο παρατάσεις (96-90).

Ο Νούρκιτς ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου για τους νικητές (21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 λάθη, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ) με τους τρικολόρ να πέφτουν από την πρώτη θέση που μοιράζονταν με τη Λιθουανία.

Το ματς είχε απίθανη εξέλιξη, αφού οι Βόσνιοι προηγήθηκαν με διαφορά 14 πόντων στην 1η περίοδο (28-14), οι Γάλλοι αντέδρασαν με επί μέρους σκορ 32-10 και στην 3η περίοδο κατέρρευσαν, χάνοντας με 21-5! Αυτό οδήγησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει με μεγάλη διαφορά το παιχνίδι αν έδινε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Άντις Μπετσίραγκιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε πως «Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Παίξαμε με πολλή ενέργεια στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αυτός είναι ο λόγος της νίκης. Συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν σπουδαία δουλειά μετά από μια βαριά ήττα στο Μαυροβούνιο».

Για να προσθέσει: «Το να επιστρέψουμε απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδες δείχνει ότι είμαστε έξυπνοι. Ανησυχώ λίγο για λάθη στην οργάνωση της επίθεσης. Τώρα είμαστε χαρούμενοι, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα και να είχαμε κερδίσει με 20, οπότε δεν ξέρουν καν από πού ήρθαμε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα