Εθνική: Ο Κακλαμανάκης επιστρέφει στην προετοιμασία λόγω τραυματισμών

Εθνική: Ο Κακλαμανάκης επιστρέφει στην προετοιμασία λόγω τραυματισμών

Νίκος Καρφής
Εθνική: Ο Κακλαμανάκης επιστρέφει στην προετοιμασία λόγω τραυματισμών

bet365

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Εθνικής λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket, τόσο για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα όσο και για αυτήν του Κώστα Αντετοκούνμπο. Kαι οι δύο παίκτες θα είναι απόντες από το κυριακάτικο ματς εναντίον του Βελγίου.

Ο διεθνής γκαρντ υποφέρει από οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το Eurobasket, ενώ πρόβλημα στο γόνατο έχει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Σαφής εκτίμηση για την κατάστασή του αναμένεται να γίνει το Σάββατο (27/8).

Αυτά τα προβλήματα και οι τραυματισμοί, φέρνουν τον Δημήτρη Κακλαμανάκη στην προετοιμασία της Εθνικής, με τον διεθνή σέντερ να ενσωματώνεται σήμερα στην προετοιμασία. Mην ξεχνάμε πως εκτός του Κώστα στους σέντερ, πρόβλήμα αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Παπαγιάννης, κάτι που περιορίζει πολύ τις επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη στη συγκεκριμένη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα