Αντετοκούνμπo - Γιόκιτς: Το ζέσταμα των σταρ πριν το Σερβία - Ελλάδα (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντετοκούνμπo - Γιόκιτς: Το ζέσταμα των σταρ πριν το Σερβία - Ελλάδα (vid)
Δείτε το video του Gazzetta που βρίσκεται στο Βελιγράδι με το ζέσταμα των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς πριν το Σερβία-Ελλάδα.

Το ματς της βραδιάς στα προκριματικά του Παγκοσμίου γίνεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου η Σερβία κοντράρεται με την Εθνική μας στις 21:00. Εκεί φυσικά βρίσκεται και το Gazzetta το οποίο είναι από χθες στην πρωτεύουσα της Σερβίας μαζί με τη Novibet, προκειμένου να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες της σπουδαίας αναμέτρησης.

Όπως ήταν φυσικό την παράσταση κλέβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από πλευράς Ελλάδας και ο Νίκολα Γιόκιτς από τους Σέρβους, μια τιτανομαχία κάτω από τις δύο ρακέτες. Οι δυο τους βγήκαν στην προθέρμανση για να κάνουν τα σουτάκια τους και είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη κόντρα που αν κριθεί υπέρ της Ελλάδας θα βάλει σε μαγάλα ζόρια το σύνολο του Πέσιτς.

Δείτε το video του Gazzetta με την προθέρμανση του Αντετοκούνμπο και του Γιόκιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα