Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης χάρισε υπογεγραμμένη φανέλα του στον γιο του Ομπράντοβιτς (vid)

Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης χάρισε υπογεγραμμένη φανέλα του στον γιο του Ομπράντοβιτς (vid)
Το Gazzetta βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής στο Βελιγράδι ενόψει Σερβίας (21:00), εκεί όπου την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έγινε πόλος έλξης για αρκετά παιδιά, ενώ γνώρισε και τον γιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Αντώνης Καλκαβούρας

Η Ελλάδα κοντράρεται με τη Σερβία στο Βελιγράδι (21:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου. Εκεί φυσικά βρίσκεται και το Gazzetta το οποίο είναι από χθες στην πρωτεύουσα της Σερβίας μαζί με τη Novibet, προκειμένου να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης με τους Σέρβους.

Στην πρόπόνηση της Εθνικής μας, 5-6 πιτσιρικάδες με μπάλες και φανέλες Αντετοκούνμπο, περίμεναν τον Greek Freak για να φωτογραφηθούν μαζί του. 'Ενας τυχερός που φυσικά φορούσε φανέλα Γιάννη πήρε την υπογραφή του σταρ των Μπακς πανω στην μπάλα και το χαμόγελό του τα σπάει, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

Καλάθης και Οπενχάιμερ, παίζανε H.O.R.S.E, μια παραλλαγή του δικού μας... 31. Ο assistant των Μπακς είχε... διαλύσει τον Έλληνα γκαρντ και ο Γιάννης δούλευε τον Καλάθη για την ήττα του. Στην προπόνηση ήταν και ο γιος του Ομπράντοβιτς, τον οποίο χαιρετησε εγκάρδια ο Σλούκας που τον γνωρίζει καλά από τη Φενέρ και μίλησαν για αρκετή ώρα. Μάλιστα ο Έλληνας γκαρντ έστειλε και χαιρετισματα στον Ζοτς.

Στο τέλος της προπόνησης, ήρθε ο Δημήτρης Ιτούδης με μία φανέλα του Γιάννη και την έδωσε στον γιο του Ομπράντοβιτς, με τον Αντετοκούνμπο να έρχεται και να τον γνωρίζει, ενώ του υπέγραψε και τη φανέλα του.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα