Αταμάν: «Ανοιχτή η πόρτα για έναν παίκτη από Ευρώπη ή το NBA, είναι στα πλάνα μας»

Αταμάν: «Ανοιχτή η πόρτα για έναν παίκτη από Ευρώπη ή το NBA, είναι στα πλάνα μας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι η εθνική Τουρκίας είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να προσθέσει έναν ακόμη ξένο παίκτη στο ρόστερ της.

Με τις εθνικές ομάδες να έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για τα επερχόμενα παιχνίδια των «παραθύρων» της FIBA και τα προκριματικά του Eurobasket του 2025, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας και του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξει ένα ακόμη ξένος παίκτης στο ρόστερ.

Μετά την ακύρωση των τουρκικών διαβατηρίων του Σέιν Λάρκιν και του Σκότι Γουίλμπεκιν, δύο θέσεις ξένων άνοιξαν. Τη μία την έχει πάρει ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ενώ η μία παραμένει κενή, έχοντας όμως τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί μόνο ο ένας από τους δύο, αν ο 23χρονος φόργουορντ δεν πάρει το διαβατήριο. Ο 58χρονος τεχνικός δήλωσε ότι:

«Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς έχει βελτιωθεί πολύ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια και ειδικότερα φέτος, έχει βελτιώσει την απόδοσή του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Παίζει στην Τουρκία για πολλά χρόνια.

Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπιμπέροβιτς ως Τούρκο παίκτη και όχι σαν ξένο, όπως στην περίπτωση του Ερτσάν Οσμάνι. Ίσως μπορέσουμε να έχουμε ανοιχτή την πόρτα για έναν παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA που θα μπορέσει να ανεβάσει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Αυτό είναι επίσης μέσα στα πλάνα μας».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα