Βεζένκοβ: «Δεν πιστεύω ότι η FIBA θα είναι ευχαριστημένη με το προϊόν που παρουσιάζει»

Βεζένκοβ: «Δεν πιστεύω ότι η FIBA θα είναι ευχαριστημένη με το προϊόν που παρουσιάζει»

Βεζένκοβ: «Δεν πιστεύω ότι η FIBA θα είναι ευχαριστημένη με το προϊόν που παρουσιάζει»

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος αποβλήθηκε στη νίκη της Βουλγαρίας απέναντι στην Πορτογαλία, μίλησε στο φινάλε του αγώνα καλώντας τη FIBA να δει το γίνεται στο προϊόν της, αναφορικά με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ολοκλήρωσε τη νίκη (η οποία συνοδεύτηκε με αποκλεισμό από τα προκριματικά του EuroBasket 2025) με 30 πόντους, αλλά και την αποβολή του. Νωρίς στην αναμέτρηση δέχτηκε μία τεχνική ποινή και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ, το οποίο έκρινε σε μεγάλο ποσοστό το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, σύμφωνα με τα βουλγαρικά Μέσα, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την ευθύνη που έχει η FIBA για το προϊόν της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοβ στη συνέντευξη Τύπου:

«Το μπάσκετ είναι άθλημα λεπτομερειών, είμαι χαρούμενος με όσα δείξαμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να σχολιάσω δημόσια τους διαιτητές, ωστόσο αν η FIBA θέλει να δει κάποια πράγματα να αλλάζουν, ώστε οι αθλητές να έρχονται και να παίζουν, θα πρέπει να δει αυτά που έγιναν σήμερα.

Πρέπει να δει τους αριθμούς. Αισθανόμαστε ότι ηττηθήκαμε. Ξαναλέω ότι δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, όμως η FIBA πρέπει να δει τι συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν που παρουσιάζει.

Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους σκόραρα, ήρθα με έναν στόχο και απέτυχα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν θα είμαι ούτε αύριο, όμως έδωσα όσα μπορούσα. Έχω πει ότι θα έρχομαι όποτε μπορώ. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι τον Αύγουστο, θέλω να είμαι υγιής και τότε θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνουν».

@Photo credits: Fiba Basketball
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα