Mundobasket 2023, Αυστραλία: Τα 10 επιθετικά ριμπάουντ του Κουκς, επίδοση της 30ετίας

Mundobasket 2023, Αυστραλία: Τα 10 επιθετικά ριμπάουντ του Κουκς, επίδοση της 30ετίας

Η Αυστραλία
O Εξέιβιερ Κουκς κατέβασε 10 επιθετικά ριμπάουντ κόντρα στους Ιάπωνες και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της τελευταίας 30ετίας σε Mundobasket.

Οι Αυστραλοί επιικράτησαν εύκολα της Ιαπωνίας και προκρίθηκαν στη φάση των 16, δείχνοντας την ποιότητα τους. Ο Εξείβιερ Κουκς έκανε σπουδαίο ματς και τελείωσε με 24 πόντους, 16 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 10 ήταν επιθετικά. Αυτά τα 10 επιθετικά αποτελεί και την κορυφαία επίδοση σε Mundobasket την τελευταία 30ετία μαζί με τα 10 επιθετικά ριμπάουντ που είχε κατεβάσει o Γιανίκ Μορέιρα με τη φανέλα της Ανγκόλα κόντρα στην Αυστραλία το 2014.

Ο Μορέιρα στο παρελθόν έπαιξε σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Κολοσσό, ενώ ο Κουκς τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στους Γουίζαρντς και το ΝΒΑ, όπου είχε 3.8 πόντους. Πάντως ο Αυστραλός φόργουορντ θα θυμάται για πολλά χρόνια την εμφάνιση του κόντρα στους Ιάπωνες.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

υθ