Αυστραλία: Χωρίς Μπεν Σίμονς οι πρώτες επιλογές

Αυστραλία: Χωρίς Μπεν Σίμονς οι πρώτες επιλογές

Σπύρος Μαρκεζίνης
Αυστραλία: Χωρίς Μπεν Σίμονς οι πρώτες επιλογές

bet365

Ο Μπεν Σίμονς δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα απαρτίζουν το αρχικό ρόστερ της εθνικής Αυστραλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Αυστραλία έκανε γνωστό το αρχικό ρόστερ που θα αρχίσει την προετοιμασία ενόψει των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, αποτελούμενο αυτή τη στιγμή από 22 παίκτες, από τους οποίους οι 12 θα λάβουν μέρος στη δράση που αρχίζει τον Ιούλιο.

Από αυτούς, οι 10 ήταν και στους περασμένους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ενώ ανάμεσα στα ονόματα που θα απουσιάσουν είναι ο Μπεν Σίμονς των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος τη φετινή σεζόν στο NBA έχει κατά μέσο όρο από 6,1 πόντους με 7,9 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ σε 23,9 λεπτά εντός παρκέ.

Αναλυτικά το ρόστερ: Χαβιέρ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Ντάντε Έξουμ, Σαμ Φρόλινγκ, Τζόνι Φέρφι, Τζος Γκίντεϊ, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Τζοκ Λάντεϊλ, Γουίλ Μάγκνεϊ, Γουιλ ΜακΝτόουελ Γουάιτ, Τζακ ΜακΒέι, Πάτι Μιλς, Κιάνου Πίντερ, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Θάιμπουλ, Ντέγιαν Βασίλιεβιτς, Τζακ Γουάιτ και Ρόκι Ζικάρσκι.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα