Πόποβιτς σε δημοσιογράφο: «Θα κάνω την απάντησή μου μεγάλη, σαν την ερώτησή σου»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Πόποβιτς σε δημοσιογράφο: «Θα κάνω την απάντησή μου μεγάλη, σαν την ερώτησή σου»! (vid)
«Ζωγραφίζει» ο Γκρεγκ Πόποβιτς στις δηλώσεις του και το ίδιο έκανε για ακόμα μια φορά στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τη Βραζιλία.

Ο προπονητής των Σπερς και της Team USA ήταν ευδιάθετος στη Συνέντευξη Τύπου κι είχε όρεξη για... πειράγματα.

Μια δημοσιογράφος από τη Βραζιλία έκανε μια ερώτηση 30 δευτερολέπτων στον Πόποβιτς (στο 12:25 στο παρακάτω βίντεο), αναφέροντας: «Μετά το τέλος του ματς μιλήσατε με τους παίκτες της Βραζιλίας, ξέρω πως έχετε καλή σχέση με μερικούς παίκτες από αυτούς, όπως ο Βαρεζάο. Θα θέλατε να μας πείτε τι λέγατε; Και συνολικά, ποια η γνώμη σας για την ομάδα της Βραζιλίας, με τους έμπειρους παίκτες, αλλά και παίκτες όπως ο Καμπόκλο;».

Τότε, ο ίδιος απάντησε: «Θα προσπαθήσω η απάντησή μου να είναι τόσο μεγάλη, όσο η ερώτησή σου. Αλλά δεν θα τα καταφέρω. Σωστά;» και ξέσπασε σε γέλια.

Μεταξύ άλλων, ο «Pops» είπε: «Παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος, η Βραζιλία στο πρώτο ήταν εκπληκτική, είχε πάθος. Νιώθουμα καλά με τη νίκη και κοιτάμε μπροστά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αυτή τη νέα κατάσταση στο μπάσκετ. Είναι ωραία που δεν θα χρειαστεί να περάσουμε ξανά κάτι τέτοιο (για το Προολυμπιακό)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.