Αδέρφια Γκασόλ: Αποσύρθηκαν από την εθνική Ισπανίας (vid)

Αδέρφια Γκασόλ: Αποσύρθηκαν από την εθνική Ισπανίας (vid)

Νίκος Καρφής
Αδέρφια Γκασόλ: Αποσύρθηκαν από την εθνική Ισπανίας (vid)

bet365

Ο Πάου και ο Μαρκ Γκασόλ έριξαν τους τίτλους τέλους στην καριέρα τους με την Εθνική μετά τον αποκλεισμό από τις ΗΠΑ.

Ο θρύλος των Ισπανών, Πάου Γκασόλ δεν ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής της πατρίδας του, όπως και ο φοβερός και τρομερός αδερφός του, Μαρκ.

Η Team USA απέκλεισε τη φούρια ρόχα και τα αδέρφια Γκασόλ ανακοίνωσαν το τέλος με την εθνική της χώρας τους, έχοντας να θυμούνται τόσες όμορφες στιγμές και πολλά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Λίγο πριν το τέλος η κάμερα έπιασε τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στον πάγκο σκεπτικό και απογοητευμένο μετά την ήττα της Ισπανίας από την παρέα του Ντουράντ.

O Πάου έχει 2 ασημένιο και 1 χάλκινο σε Ολυμπιακούς, 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα σε Eurobasket, αλλά και ένα χρυσό το Παγκόσμιο του 2006 με την Ισπανία, όπου δεν έπαιξε στον τελικό κόντρα στην Εθνική μας λόγω τραυματισμού.

O Μαρκ έχει 2 ασημένια σε Ολυμπιακούς, 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα σε Eurobasket, αλλά και δύο χρυσά στα Παγκόσμια του 2006 με την Ισπανία, αλλά και του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα