Ισπανία: Αγώνας δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων ο Αροστέγκι!

Ισπανία: Αγώνας δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων ο Αροστέγκι!

bet365

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Δευτέρα (26/7) την Ιαπωνία στο πλαίσιο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον αντικαταστάτη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να μην είναι σίγουρο πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί!

Οι Μινεσότα Τίμπουργουλβς δεν επέτρεψαν στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες (φοβούμενοι μην τραυματιστεί ο παίκτης, έπειτα από πρόσφατο πρόβλημα που παρουσίασε στον ώμο σε φιλικό) με αποτέλεσμα να προκληθεί ξαφνική αναστάτωση κι έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του ισπανικού συγκροτήματος.

Έπειτα απ' αυτή την εξέλιξη, έγινε γνωστό πως ο αντικαταστάτης του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι ο Τσάμπι Λόπεθ Αροστέγκι της Βαλένθια, ο οποίος πάντως μόνο βέβαιο δεν είναι στην παρούσα φάση ότι θα προλάβει το εναρκτήριο παιχνίδι της Ισπανίας στην διοργάνωση!

Οι Ίβηρες αντιμετωπίζουν την προσεχή Δευτέρα (26/7) την οικοδέσποινα Ιαπωνία κι είναι αμφίβολο αν ο Σέρχιο Σκαριόλο θα έχει στην διάθεση του τον πρώην παίκτη της Μπανταλόνα.

Ο 24χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το χρονοβόρο ταξίδι του για το Τόκιο, σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας, και μόνο βέβαιο δεν θεωρείται ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα της «La Roja» στο τουρνουά. Άρα, οι Ισπανοί όχι μόνο στερούνται των πολύτιμων υπηρεσιών ενός NBAer, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχουν ούτε τον αντικαταστάτη του στην δωδεκάδα τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα