Εθνική: Οι αντίπαλοι της Ελλάδας αν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εθνική: Οι αντίπαλοι της Ελλάδας αν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Σπανούλης

bet365

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το διάστημα 2-7 Ιουλίου και σήμερα έμαθε τους αντιπάλους της εφόσον καταφέρει τελικά να σφραγίσει το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η Εθνική Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Προλυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διάστημα 2-7 Ιουλίου και απόψε έμαθε τους αντιπάλους της σε περίπτωση που καταφέρει να δώσει το παρών στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη.

Ο Καρμέλο Άντονι, τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ ήταν εκείνος που πραγματοποίησε την κλήρωση που έστειλε τον νικητή του Προολυμπιακού τουρνουά της Ελλάδας στο Group A των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με την Αυστραλία, τον Καναδά και τον νικητή του Προολυμπιακού τουρνουά της Ισπανίας (σ.σ. μία από τις Λίβανο, Ανγκόλα, Ισπανία, Φινλανδία, Πολωνία και Μπαχάμες).

2

Η Ελλάδα, λοιπόν, καλείται αρχικώς να επιβιώσει στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, εκεί όπου έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τη Δομινικανή Δημοκρατία των Καρλ-Άντονι Τάουνς, Αλ Χόρφορντ, Κρις Ντουάρτε και την Αίγυπτο ενώ στον άλλο όμιλο θα παίξουν η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, η Νέα Ζηλανδία και η Κροατία των Χεζόνια, Μπογκντάνοβιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς.

Αν κατακτήσει την πρώτη θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά, θα πάει στο Παρίσι όπου θα διεκδικήσει τη διάκριση αρχής γενομένης από το Group A.

Οι κληρώσεις των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

  • ΑΝΔΡΕΣ

Group A

  1. Αυστραλία
  2. Νικητής Προολυμπιακού Ελλάδας
  3. Καναδάς
  4. Νικητής Προολυμπιακού Ισπανίας

Group B

  1. Γαλλία
  2. Γερμανία
  3. Ιαπωνία
  4. Νικητής Προολυμπιακού Λετονίας

Group C

  1. Σερβία
  2. Νότιο Σουδάν
  3. Νικητής Προολυμπιακού Πουέρτο Ρίκο
  4. ΗΠΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Group A

  1. Σερβία
  2. Ισπανία
  3. Κίνα
  4. Πουέρτο Ρίκο

Group B

  1. Καναδάς
  2. Νιγηρία
  3. Αυστραλία
  4. Γαλλία

Group C

  1. Γερμανία
  2. ΗΠΑ
  3. Ιαπωνία
  4. Βέλγιο
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα