Όταν ο Τεόντοσιτς έστειλε τον Γιόκιτς στα McDonald's να φέρει φαγητό

Όταν ο Τεόντοσιτς έστειλε τον Γιόκιτς στα McDonald's να φέρει φαγητό

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Όταν ο Τεόντοσιτς έστειλε τον Γιόκιτς στα McDonald's να φέρει φαγητό

bet365

Όλοι οι παίκτες έχουν υπάρξει... πρωτάρηδες. Όταν ο Νίκολα Γιόκιτς φορούσε τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, στην αρχή της καριέρας του, είχε αναλάβει τη σίτιση των συμπαικτών του από τα McDonald's.

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2016. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν ήταν ακόμη το τωρινό φαινόμενο. Ούτε ήταν δύο φορές MVP.

Ήταν ένας ακόμα πρωτάρης που φορούσε τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Και οι αγγαρείες που βαραίνουν έναν τέτοιον παίκτη, είναι πολλές. Ο Στέφαν Γιόβιτς, πρώην γκαρντ και του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε μία απίθανη ιστορία με τίτλο: «Όταν ο Τεόντοσιτς έστειλε τον Γιόκιτς στα McDonald's»!

Στο Ρίο ο Γιόκιτς ήταν ο νεότερος στο ρόστερ. Οπότε κάποια στιγμή ο Τεόντοσιτς γυρίζει και του λέει: «Έλα Γιόκο, πήγαινε στα McDonald's». Η Σερβία ήταν στον 5ο όροφο ενός κτηρίου του Ολυμπιακού Χωριού και όταν ήταν στο... πιάτο τους.

Με την ουρά στο συγκεκριμένο κατάστημα να είναι τεράστιο, με τον τελευταίο να χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να εξυπηρετηθεί. Ο Γιόκιτς όχι μόνο ήταν πρόθυμος, αλλά τελικά πήρε παραγγελία από τους όλους τους συμπαίκτες. Στήθηκε στην ουρά για μία ώρα και επέστρεψε με την αγκαλιά του γεμάτη από λιχουδιές.

Κάτι που επανέλαβε και άλλες μέρες, κατά τη διάρκεια της παραμονής των Σέρβων στη Βραζιλία.

@Photo credits: FIBA
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα