Πρέπελιτς: «Το σημαντικότερο lay up της ζωής μου δεν έπεσε στο διχτάκι» (pic)

Πρέπελιτς: «Το σημαντικότερο lay up της ζωής μου δεν έπεσε στο διχτάκι» (pic)

Πρέπελιτς: «Το σημαντικότερο lay up της ζωής μου δεν έπεσε στο διχτάκι» (pic)

bet365

Ο Κλεμέν Πρέπελιτς με «ποστάρισμα» του στο Instagram ανέφερε πως «το σημαντικότερο lay up της ζωής του» δεν έπεσε στο... πλεκτό, αναφερόμενος στο εντυπωσιακό «stop» που δέχθηκε από τον Νικολά Μπατούμ, το οποίο καταδίκασε σε ήττα την Σλοβενία.

Η Σλοβενία έφτασε μια... ανάσα από την πρόκριση της στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, αλλά η καθοριστική τάπα του Μπατούμ «έγραψε» στην εκπνοή το τελικό 90-89 που οδήγησε τους Σλοβένους στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης του βάθρου - κι όχι της πρώτης.

Ο Πρέπελιτς, ο παίκτης που δέχθηκε το κόψιμο από τον Μπατούμ στην πιο κρίσιμη καμπή της αναμέτρησης, έστειλε μεν μήνυμα... ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού, μέσω των social media, αλλά δεν έκρυψε παράλληλα πως η ήττα πόνεσε την Εθνική Ομάδα της χώρας του.

«Αγαπητή Σλοβενία, δυστυχώς το σημαντικότερο lay up της ζωής μου, δεν έπεσε στο διχτάκι. Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες και τους φίλους μου για όλα τα μηνύματα που έλαβα μέσα σε λίγες ώρες μετά το παιχνίδι. Φυσικά και μας πονάει, αλλά με την στήριξη σας θα επιστρέψουμε στο παρκέ πιο δυνατοί το Σάββατο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την Σλοβενία δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Πάμε Σλοβενία!», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την φωτογραφία του γκαρντ της Βαλένθια, τη στιγμή που δεχόταν την μοιραία - για εκείνον και την ομάδα του - τάπα στο φινάλε του ημιτελικού.

msg

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα