To «στοιχειωμένο» ρεκόρ του πρωταθλητή Γκλεν Ράις στο NCAA! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
To «στοιχειωμένο» ρεκόρ του πρωταθλητή Γκλεν Ράις στο NCAA! (vid)

bet365

Ο Γκλεν Ράις δεν ήταν μόνο εξαιρετικός σκόρερ στο ΝΒΑ, αλλά είχε φροντίσει να δείξει τις ικανότητες από τα χρόνια του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Πριν από ακριβώς 31 χρόνια, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας είχε οδηγήσει το Μίσιγκαν στην κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος, κερδίζοντας στον τελικό του 1989 το Σίτον Χολ με 80-79.

Συγκεκριμένα μέτρησε 184 πόντους σε εκείνο το τουρνουά, αριθμός που δεν έχει καταρριφθεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα είχε αναδειχθεί και MVP του τελικού που είχε διεξαχθεί στο Σιάτλ, έχοντας σημειώσει 31 πόντους με 7/13 δίποντα, 5/12 τρίποντα, 2/2 βολές και 11 ριμπάουντ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ματς και εκτός από την παράσταση του Ράις να δείτε επίσης και παίκτες που αγωνίστηκαν στη συνέχεια στο ΝΒΑ όπως οι Τέρι Μιλς, Λόι Βόιτ, Ρουμίελ Ρόμπινσον, Σον Χίγκινς (σ.σ. έχει παίξει και στον Άρη), Άντριου Γκέιζ, Άντονι Έιβεντ (ναι, του Παναθηναϊκού και το ΠΑΟΚ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα