Ο Πέιτον Σίβα αποκάλυψε το «καψώνι» που του έκανε ο Ρικ Πιτίνο

Ο Πέιτον Σίβα αποκάλυψε το «καψώνι» που του έκανε ο Ρικ Πιτίνο

Γιώργος Κούβαρης
Ο Πέιτον Σίβα αποκάλυψε το «καψώνι» που του έκανε ο Ρικ Πιτίνο

bet365

Ο Πέιτον Σίβα μοιράστηκε μια ιστορία από τα κολεγιακά χρόνια του Λούιβιλ με τον Ρικ Πιτίνο και ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού έσπευσε να του απαντήσει!

Πέιτον Σίβα και Ρικ Πιτίνο. Τους συνδέει η κοινή τους παρουσία στους Λούβιλ Κάρντιναλς όπως επίσης και ο... Παναθηναϊκός. Βέβαια ο έμπειρος προπονητής δεν είχε την ευκαιρία να καθοδηγήσει τον πάλαι ποτέ παίκτη του και στους «πράσινους» ωστόσο είχαν τα δικά τους... περάσματα από το ΟΑΚΑ.

Ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στο τέλος της περσινής σεζόν στους «πράσινους», θέλησε να μοιραστεί στο twitter μια σπαρταριστή ιστορία από τα χρόνια του NCAA, την οποία σχολίασε ο Ρικ Πιτίνο!

«Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, έπρεπε να μιλάμε στην άμυνα. Ως πρωτοετής δεν είχα μιλήσει σε μια κατοχή και ο κόουτς Πιτίνο μου είπε να πάω έξω στον δρόμο και να φωνάξω δυνατά 'Πάμε Cards' (σ.σ. από τους Κάρντιναλς του Λούιβιλ) σε πέντε αυτοκίνητα που θα περνούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέιτον Σίβα και ο Hall Of Famer προπονητής, απάντησε χαριτολογώντας: «Παρέλειψες να αναφέρεις ότι έκανες ρεκόρ λαθών για οποιονδήποτε πρωτοετή στην προπόνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα