Αυτές είναι οι 5 καλύτερες στιγμές της «φούσκας» του ΝΒΑ την πρώτη εβδομάδα! (vids)

Αντωνία Σπανού
Αυτές είναι οι 5 καλύτερες στιγμές της «φούσκας» του ΝΒΑ την πρώτη εβδομάδα! (vids)

bet365

Η πρώτη εβδομάδα στην «φούσκα» του ΝΒΑ είναι γεγονός και οι 5 καλύτερες στιγμές μέχρι τώρα δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ.

Η «φούσκα» του ΝΒΑ είναι γεγονός και άπαντες προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτήν. Η λίγκα θέλει να τελειώσει αυτή την δύσκολη σεζόν, τα πάντα έχουν προγραμματιστεί και όλοι θέλουν να πετύχουν τον σκοπό τους. Οι παίκτες σταδιακά φτάνουν στο Ορλάντο και μετά τις πρώτες γκρίνιες οι παίκτες φαίνονται να συνηθίζουν στις νέες συνθήκες και όσο μπορούν να το διασκεδάζουν.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά όλοι με θετική διάθεση και αρκετή προσοχή, όλοι προσπαθούν να κάνουν αυτό το σχέδιο να πετύχει. Το gazzetta.gr καταγράφει τις 5 πιο ξεχωριστές στιγμές από την «φούσκα» και όλα όσα έγιναν αυτή την πρώτη εβδομάδα η οποία είχε και αρκετό χαβαλέ.

Ο Χάουαρντ ήταν ο μοναδικός που εμφανίστηκε στα πάρτι της «φούσκας»

Ο Χάουαρντ ήταν ο μοναδικός που εμφανίστηκε στα πάρτι της «φούσκας»

Ο Ουάιτσαϊντ δοκιμάζει φίλτρα

Ο Ουάιτσαϊντ δοκιμάζει φίλτρα

Ο Χάρις κάνεις... ζήλιες στον Μαριάνοβιτς

Ο Χάρις κάνεις... ζήλιες στον Μαριάνοβιτς

Ο Τζέι Αρ Σμιθ εκνεύρισε το ΝΒΑ την πρώτη ημέρα

Ο Τζέι Αρ Σμιθ εκνεύρισε το ΝΒΑ την πρώτη ημέρα

Ο Κλεμπέρ έγινε DJ για την... θάλασσα

Ο Κλεμπέρ έγινε DJ για την... θάλασσα

Επικό περιστατικό της «φούσκας» ήταν όταν ο Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν ο μοναδικός παίκτης που εμφανίστηκε στα πάρτι που διοργάνωσε το ΝΒΑ με καλεσμένους DJs. Τα τρία πάρτι έγιναν για τους παίκτες και κανείς άλλος δεν πήγε πέρα από τον άσο των Λέικερς, που του προσφέρθηκε πάντως και κοκτέιλ.

Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες πρέπει να βρουν τρόπο να περάσουν την ημέρα τους και τα social media βοηθούν. Ο Ουάιτσαϊντ έκανε την διαφορά, αφού αποφάσισε να δοκιμάσει φίλτρα και πήγε από καπετάνιος σε... ποντίκι δίχως δισταγμό.

Χάρις και Μαριάνοβιτς είναι κολλητοί, αλλά για πρώτη φορά φέτος παίζουν σε ξεχωριστές ομάδες. Φαίνεται πως η σχέση που έχει ο Μπόμπαν με τον Ντόντσιτς είναι... πληγή για τον φίλο του, που αποφάσισε να του το πει και δημόσια, με τους δυο τους να έχουν τραβήξει τα βλέμματα της «φούσκας».

Ο άσος των Λέικερς βρήκε ομάδα μετά από έναν χρόνο αποχής και επιστρέφει στην δράση με την φανέλα της ομάδας του Λος Άντζελες. Ο Τζέι Αρ Σμιθ έκανε πλάκα με τα όσα συμβαίνουν στο Ορλάντο και αυτό το παρουσίασε σε λάιβ του στο instagram. Το ΝΒΑ που δέχεται μεγάλη κριτική από τους παίκτες για την κατάσταση που επικρατεί στην φούσκα έγινε... έξαλλο και του έστειλε μήνυμα να σταματήσει τις αποκαλύψεις.

«Ω φίλε, είναι έξαλλοι μαζί μου. Φεύγω, μόλις μου έστειλαν μήνυμα. Έδειξα πάρα πολλά. Πρέπει να φύγω, λάθος μου», είπε ο παίκτης που έκανε πλάκα με τα... στραβά του ξενοδοχείου. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες έχουν παράπονα, αλλά το ΝΒΑ θέλει να είναι σοβαροί και να μην τα προβάλλουν με τόσο έντονο τρόπο προς τα έξω.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι βρίσκονται ή θα βρεθούν στην Disney World για το restart θα πρέπει να βρουν τρόπο για να... περνάνε την ώρα τους όσο θα είναι στα δωμάτιά τους. Οι παίκτες των Ντάλας Μάβερικς, που έφτασαν πιο νωρίς απ' όλους, αποφάσισαν να κάνουν... πάρτι στα μπαλκόνια και να παραστήσουν τους DJs. Μοναδική παράσταση...