Αντετοκούνμπο: «Δεν παίζουμε με το φαγητό μας» (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Δεν παίζουμε με το φαγητό μας» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Χιτ και τη πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής, είπε ότι η ομάδα του θα εκμεταλλευτεί κατάλληλα το κενό μέχρι να βγει ο αντίπαλός της.

Στην αρχή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είπε: «Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς ξεχωριστά. Στο Game 3 θέλαμε τη νίκη, στο Game 4 ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και θέλαμε να καθαρίσουμε τη σειρά. Δεν παίζουμε με το φαγητό μας,. Βέβαια το έκαναν πολύ πολύ δύσκολο για μας, όμως διατηρήσαμε τη συνοχή μας, γυρίσαμε τη μπάλα, παίξαμε άμυνα ως ομάδα και έτσι μπορέσαμε να νικήσουμε».

Για την απουσία του ΝτιΒιντσέζο: «Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας, δίνει σκληράδα, σκοράρει, παίζει άμυνα, ηγείται και θα είναι δύσκολο. Όμως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και κάποια άλλα παιδιά να κάνουν το step up. Έχουμε τους παίκτες για να ανταποκριθούν, ωστόσο σίγουρα θα μας λείψει. του ευχόμαστε τα καλύτερα. Να επιστρέψει γρήγορα και να είναι πάλι μαζί μας».

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολα για μένα σήμερα αλλά για να γίνεις σπουδαίος θα πρέπει να πληγωθείς λίγο. Δεν θα είναι εύκολο. Είμαι ευλογημένος που μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Μπορώ να σκοράρω, να πασάρω, να πάρω ριμπάουντ. Οι συμπαίκτες μου έκαναν τη δουλειά και για μένα μέχρι να βρω ρυθμό».

Για τη συνέχεια: «Συγκεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα παίξουμε με το Μπρούκλιν ή με τη Βοστόνη και σε αυτό το διάστημα θα δουλέψουμε προκειμένου να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιτ-Μπακς 103-120: Ρεβάνς με... σκούπα και «triple double» του Γιάννη

Αντετοκούνμπο: Ρεκόρ καριέρας στις ασίστ στα playoffs και πρώτο triple double!

Αντετοκούνμπο: Το «triple double» του Γιάννη που «σκούπισε» τους Χιτ! (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα