Ανατροπή στους Πέισερς και αναμονή για τον Μπιόρκγκρεν

Αντωνία Σπανού
Μπορεί όλα να έδειχναν ότι ο Νέιτ Μπιόρκγκρεν θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πέισερς, φαίνεται πως υπάρχει στάση αναμονής.

Τα πράγματα στους Πέισερς την φετινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολα και ολοκληρώθηκαν χωρίς παρουσία στα playoffs, μετά από έξι χρόνια. Μέσα στην χρονιά υπήρχαν θέματα με τον προπονητή της ομάδας, τον Νέιτ Μπιόρκγκρεν.

Υπήρχε κακό κλίμα, άσχημες συμπεριφορές και πολλά παράπονα και όλα έδειχναν ότι οι δρόμοι της ομάδας και του προπονητή θα χωρίσουν. Φαίνεται όμως πως υπάρχει ανατροπή. Ο πρόεδρος των Πέισερς σχολίασε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και ο Οργανισμός θα πάρει τον χρόνο του για να κάνει εκτίμηση των καταστάσεων.

Γίνεται έρευνα για τις σχέσεις των παικτών με τον προπονητή τους, με τον Ουόρεν να υπερασπίζεται τον κόουτς του και να λέει ότι τα δημοσιεύματα ήταν λάθος και άδικα προς αυτόν. Παράλληλα, έγιναν ραντεβού με τους παίκτες και φαίνεται πως κανένας δεν είχε κάτι αρνητικό να σχολιάσει. Ο Μπιόρκγκρεν ξεκίνησε με πίστη την πορεία του και φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του, δίχως να είναι οτιδήποτε σίγουρο ακόμα.