Μπιλ: Είναι ανέτοιμος, δεν μπορεί να λείψει από το play-in!

Μπιλ: Είναι ανέτοιμος, δεν μπορεί να λείψει από το play-in!

Μπιλ: Είναι ανέτοιμος, δεν μπορεί να λείψει από το play-in!

bet365

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ δεν έχει την πολυτέλεια της απουσίας. Τα play-in θα κρίνουν την παρουσία των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στα playoffs και ο Μπιλ ακόμη και αν δεν είναι στο 100% δεν μπορεί να λείψει.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ επέστρεψε. Δεν είναι στο 100%, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα έχουν την πρώτη ευκαιρία να μπούνε στα playoffs απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς. Και αν την χάσουν, θα πρέπει να τη διεκδικήσουν εκ νέου, σε ένα ματς, κόντρα στον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Πέισερς και τη Σάρλοτ.

Ο δεύτερος σκόρερ της φετινής σεζόν επέστρεψε σκοράροντας 25 πόντους κόντρα στη Σάρλοτ. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το πόδι του δεν τον ενόχλησε, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν θα είναι στο 100% όταν θα αρχίσουν τα play-in. Και πως σε αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις θα πρέπει να κουμαντάρει τον εαυτό του όσο πιο καλά μπορεί.

Πάντως, στη νίκη επί των Χόρνετς δεν είχε περιορισμό λεπτών, αφού αγωνίστηκε για 35 λεπτά!

O Μπιλ φέτος μετράει 31.3 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ, ενώ απουσίασε από τρία ματς της Ουάσινγκτον, προτού επιστρέψει για το τελευταίο της κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέικερς: «Συναγερμός» για τον τραυματισμό του Λεμπρόν ενόψει play-in! (vid)

Τα ζευγάρια στα playoffs του ΝΒΑ και στο play-in tournament (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα