Το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή οι Σίξερς, ήττα για Μάβερικς στο φινάλε! (vids)

Το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή οι Σίξερς, ήττα για Μάβερικς στο φινάλε! (vids)

bet365

Οι Σίξερς είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, την ώρα που οι αδιάφοροι Μάβερικς γνώριζαν την ήττα στη Μινεσότα στην αυλαία της regular season.

Στη Φιλαντέλφεια οι Σίξερς έριξαν με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία της regular season κερδίζοντας με τα «δεύτερα» τους Ορλάντο Μάτζικ 128-117. Ο Ταϊρίς Μάξει είχε 30 πόντους με 3/4 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Ριντ και Τζο προσθέτοντας από 17 πόντους ο καθένας. Για την ομάδα της Φλόριντα ο Κόουλ Άντονι μετέτρεψε το ματς σε... one man show έχοντας 37 πόντους με 10/25 σουτ εντός παιδιάς.

Στο Ντιτρόιτ οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 120-107 και τερμάτισαν στην 6η θέση με αποτέλεσμα να αναμετρηθούν με τους Μιλγουόκι Μπακς στην Α' φάση των Playoffs. Φυσικά ο Σποέλστρα άφησε εκτός όλους τους βασικούς, έκανε rotation επτά μόλις παικτών, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσουν οι Ατσίουα (23π.), Μπιέλιτσα (21π.) και Στρους (20π.) Για τους γηπεδούχους Πίστονς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαντίκ Μπέι με 22 πόντους.

Στη Μινεσότα οι Τίμπεργουλβς είχαν εύκολο έργο απέναντι στους αδιάφορους Μάβερικς, οι οποίοι περιμένουν την έναρξη των playoffs και τη σειρά με τους Κλίπερς. Ο Έντουαρντς με 30 πόντους οδήγησε τη Μινεσότα στη νίκη με 136-121, ενώ οι Τάουνς και Ράσελ πρόσθεσαν από 23 πόντους ο καθένας. Για τους Μάβερικς, Ντόντσιτς και Πορζίνγκις είχαν από 18 πόντους ο καθένας.

 

NBA Τελευταία Νέα