Καϊρί Ίρβινγκ: «Eίμαι δεσμευμένος στον Θεό μου, τον Αλλάχ, ακολουθώ το Ραμαζάνι» (vid)

Καϊρί Ίρβινγκ: «Eίμαι δεσμευμένος στον Θεό μου, τον Αλλάχ, ακολουθώ το Ραμαζάνι» (vid)

Καϊρί Ίρβινγκ: «Eίμαι δεσμευμένος στον Θεό μου, τον Αλλάχ, ακολουθώ το Ραμαζάνι» (vid)

bet365

Ο Καϊρι Ίρβινγκ άλλαξε την πίστη του. Μετά το ματς με τους Μπόστον Σέλτικς, παραδέχτηκε ότι ασπάστηκε τον Μουσουλμανισμό, αποκαλύπτοντας ότι ακολουθεί και το Ραμαζάνι.

Εδώ και μερικές ημέρες υπήρχε η φήμη. Πλέον, ο Καϊρί Ίρβινγκ το πιστοποίησε πως είναι πια Μουσουλμάνος. Εκεί βρήκε την ειρήνη που αναζητούσε. Όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο θρυλικός Λου Αλσίντορ (Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ), ο Κρις Τζάκσον (Μαχμούτ Αμπντούλ Ραούφ) αλλά και ο Στέφεν Τζάκσον (μέλος των Ουόριορς το 2007).

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τις δουλειές άλλων. Όσον αφορά εμένα και την πίστη μου, είμαι μέλος της μουσουλμανικής κοινότητας, είμαι δεσμευμένος στο Ισλάμ και σε όλες τις φυλές και τις θρησκείες, πάντα με σεβασμό. Δεν θέλω να μπω στον διαχωρισμό, αλλά κάποιοι θα έχουν ερωτήσεις.

Συμμετέχω στο Ραμαζάνι (σ.σ.: τελειώνει στις 12/5) με τους αδερφούς και τις αδερφές μου.

Προσαρμόζομαι, είμαι δεσμευμένος στον Θεό μου, τον Αλλάχ, είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στην κοινότητά μου και κάνω τα σωστά πράγματα. Η νηστεία είναι ένα απ' αυτά. Είμαι ευλογημένος και ευγνώμων που είμαι μέρος του», εξήγησε ο Ίρβινγκ.

Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί η απουσία του από το ματς με τη Μινεσότα (13/4), το οποίο ήταν μία ημέρα μετά την έναρξη του Ραμαζανιού (12/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νετς - Σέλτικς 109-104: Ο άστοχος Ίρβινγκ τους έκανε «βασιλιάδες» της Ανατολής (vid)

Θάντερ - Ουίζαρντς 109-129: Ουέστμπρουκ και Μπιλ σάρωσαν με 70 πόντους! (vid)

Απίστευτη αποθέωση του Χόλιντεϊ για τον Γιάννη: «Είναι ό,τι πιο τρελό έχω δει!» (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα