ΝΒΑ: Η εικόνα των playoffs και το δύσκολο σταύρωμα των Μπακς στον 1ο γύρο! (pics)

ΝΒΑ: Η εικόνα των playoffs και το δύσκολο σταύρωμα των Μπακς στον 1ο γύρο! (pics)

bet365

Κάθε ομάδα έχει 13-14 εναπομείναντα ματς για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Η σύνθεση των playoffs αρχίζει να ξεκαθαρίζει και ο 1ος γύρος μπορεί να έχει... ντέρμπι τελικών!
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε: Εκατοντάδες επιλογές, κορυφαίο live και ζωντανές μεταδόσεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο πίνακας της κατάταξης του ΝΒΑ αρχίζει να γεμίζει από «Χ» και «Ο». Το πρώτο συμβολίζει την παρουσία μιας ομάδας στα playoffs. Και το δεύτερο τον αποκλεισμό της. Ήδη οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς και οι Χιούστον Ρόκετς τέθηκαν (αναμενόμενα) νοκ άουτ από την post season.

Το θέμα μας δεν είναι αυτοί που συνεχίζουν, αλλά όλοι άλλοι. Στην Ανατολή, οι Μπρούκλιν Νετς και οι Φιλαντέλφια 76ερς μάχονται για την πρωτιά. Και οι Μιλγουόκι Μπακς, τρεις νίκες πιο πίσω και τρεις νίκες πιο μπροστά από την 4η θέση, μοιάζουν να «κλειδώνουν» εκεί.

Αν η κανονική περίοδος τελείωσε σήμερα, τότε οι Μπακς θα αντιμετώπιζαν στον 1ο γύρο τους Μπόστον Σέλτικς! Κάτι που δεν είναι και τόσο σίγουρο. Στα πόδια των Μπακς μπορεί να βρεθούν και άλλες... παγίδες. Ανάμεσα στην 5η και την 7η θέση, υπάρχει ελάχιστη διαφορά: Χοκς 32-27, Σέλτικς 32-27 και Χιτ 31-28)!

Δεν αποκλείεται από τους τελικούς της Ανατολής, οι Μπακς και οι Χιτ να λύσουν τις διαφορές τους στον 1ο γύρο των playoffs!

Όσο για το play-in τουρνουά; Οι Σάρλοτ (28-30), Ιντιάνα (27-31), Ουάσινγκτον (25-33), Σικάγο (25-34) και Τορόντο (25-34) παλεύουν για μία θέση στην τετράδα του τουρνουά!

Ντέρμπι Λέικερς - Ντένβερ!

Η απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Άντονι Ντέιβις, ο οποίος επέστρεψε έχοντας χάσει 30 αγώνες, έχουν κατρακυλήσει τους πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς στην 5η θέση της Δύσης. Και στα... νύχια των Ντένβερ Νάγκετς, σε μία επανάληψη των τελικών της Δύσης στη «φούσκα» του Ορλάντο!

Στη Δύση έχει ιδιαίτερη σημασία το play-in τουρνουά. Εκεί η σύνθεση φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει, εκτός και αν οι Πέλικανς (26-33) έχουν διαφορετική γνώμη. Στο τουρνουά μπορεί να συμμετάσχουν οι Μπλέιζερς ή οι Μάβερικς (ίδιο ρεκόρ με 32-26), ενώ πιο σίγουρη είναι η συμμετοχή των Γκρίζλις (29-28), Σπερς (29-29) και Ουόριορς (29-30).

Αν η regural season τελείωνε σήμερα, οι Κλίπερς θα αντιμετώπιζαν τους Μπλέιζερς, ενώ Φοίνιξ και Γιούτα θα περιμένουν τις ομάδες που θα προκύψουν από το play-in. Ωστόσο και εκεί η κατάσταση είναι ρευστή. Οι Τζαζ είναι ακόμη το Νο1, αλλά με διαφορά 2 νικών από Σανς και Κλίπερς!

Και με τον Ντόνοβαν Μίτσελ εκτός, λόγω τραυματισμού, δεν αποκλείεται να αλλάξει χέρια η Δύση στο φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα