Μάτζικ: «Είμαι νευρικός φέτος με τους Λέικερς»! (vid)

Μάτζικ: «Είμαι νευρικός φέτος με τους Λέικερς»! (vid)

Μάτζικ: «Είμαι νευρικός φέτος με τους Λέικερς»! (vid)

bet365

Οι Λέικερς πορεύονται δίχως τους τραυματίες ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και ο Μάτζικ Τζόνσον εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη φετινή σεζόν.

Οι Καλιφορνέζοι έχουν ρεκόρ 28-16, φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 28-16 κι ενώ η φετινή σεζόν άρχισε με στόχο το repeat, οι τραυματισμοί των Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Μάτζικ Τζόνσον.

Ο θρύλος των Λέικερς και πρώην πρόεδρος του οργανισμού ανέφερε σε ό,τι αφορά τη φετινή πορεία των «Λιμνάνθρωπων» στη regular season: «Είμαι νευρικός… Όταν ο ΛεΜπρόν και ο AD είναι εκτός με τραυματισμούς, αυτό αποτελεί αιτία προβληματισμού. Επιπρόσθετα, ο ανταγωνισμός φέτος είναι μεγαλύτερος από πέρσι. Υπάρχουν οι Τζαζ, το Ντένβερ και οι Κλίπερς…

Επίσης, αξίζουν credits στο Μιλγουόκι για την απόκτηση του Τάκερ. Θα είναι καλύτερο με αυτή την ανταλλαγή. Εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί σε πράγματα συνηθίζαμε να κάνουμε καλά με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και τον Τζαβέιλ ΜακΓκι. Ελπίζω να κάνουμε κάτι καλό ως το τέλος των ανταλλαγών… Ακόμα πιστεύω στους Λέικερς».

 

NBA Τελευταία Νέα