Τζούλιους Ραντλ: Η απίθανη ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ!

Τζούλιους Ραντλ: Η απίθανη ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ!

bet365

Η ιστορία του Τζούλιους Ραντλ είναι διδακτική. Είναι η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Κόμπι Μπράιαντ. Και η εξήγηση της άνθησης του ταλέντου του Ραντλ στη Νέα Υόρκη που φτάνει μέχρι το All Star Game!

Η περίπτωση του Τζούλιους Ραντλ είναι περίεργη. Φαινομενικά στο Λος Άντζελες είχε τον κόσμο στα πόδια του. Και αυτός θα επέλεγε τι θα κάνει. Μόνο που η αφήγηση της ιστορίας του διαφοροποιήθηκε. Διάλεξε έναν διαφορετικό δρόμο. Πιο δύσκολο.

Έπειτα από δύο σεζόν αναζήτησης και ανόδου, ο Τζούλιους Ραντλ ετοιμάζεται για το πρώτο All Star Game της καριέρας του. Και έχει μία ιστορία να μας πει. Για την επίδραση που είχε στη ζωή και στην καριέρα του ο Κόμπι Μπράιαντ.

Την τελευταία χρονιά του Κόμπι, τον Νοέμβριο του 2015, ο Ραντλ ήταν στη 2η σεζόν του στο ΝΒΑ. Και ως γέννημα θρέμμα του Ντάλας, είχε κυκλώσει την επιστροφή στην πόλη του. Ήθελε να δείξει σε όλους ποιος ήταν. Και τι είχε γίνει. Την ίδια στιγμή, φίλοι και γνωστοί ήθελαν να τον δουν από κοντά. Το ίδιο και η οικογένειά του.

Όταν οι Λέικερς έφτασαν στο ξενοδοχείο τους, ο Κόμπι ρώτησε τον Ραντλ, «τι θα κάνεις;». Ο πιτσιρικάς του αποκάλυψε το πρόγραμμά του. Μόνο που ο Κόμπι είχε διάθεση να του διδάξει ένα σκληρό μάθημα μεγαλείου. «Πάμε για προπόνηση;», ήταν η ερώτηση του Μπράιαντ.

Ο Ραντλ, μιλώντας στο PlayersTribune, αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να πει «όχι» στον Κόμπι. Και έτσι, αντί για την οικογενειακή θαλπωρή, αντίκρισε ένα γυμναστήριο. Από εκείνη την ημέρα και μετά, ο Ραντλ άλλαξε τη ζωή του. Κάθε, μα κάθε μέρα, είχε επίσκεψη στο γυμναστήριο. Ειδικά στα ταξίδια. Όπως λάτρευε να κάνει και ο Mamba.

Μόνο που ο Ραντλ είχε και ένα τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του. Την περσινή σεζόν, σε ένα ταξίδι των Νικς στο Ντιτρόιτ, ο Ραντλ είχε κανονίσει να πάει για ατομική προπόνηση σε ένα παλιό γυμναστήριο στην πόλη. Μόλις έφτασε εκεί, ο ιδιοκτήτης που τον καλωσόρισε του είπε ότι έχει καιρό να φιλοξενήσει κάποιον που ήθελε να προπονηθεί μόνος. Ο τελευταίος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα