EM - V - P: Θα βρεθεί κάποιος να κόψει την φόρα του Εμπίντ; (pics & vid)

EM - V - P: Θα βρεθεί κάποιος να κόψει την φόρα του Εμπίντ; (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
EM - V - P: Θα βρεθεί κάποιος να κόψει την φόρα του Εμπίντ; (pics & vid)

bet365

Ο Εμπίντ είναι απλά ασταμάτητος και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο του φετινού MVP.

bwin - Άρης - Ολυμπιακός με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Η φετινή κούρσα για τον MVP έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Πολλοί παίκτες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον τίτλο από τώρα... σπίτι τους, αλλά για όλους υπάρχουν λόγοι να είμαστε επιφυλακτικοί. Ο Εμπίντ είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους και δεν γίνεται αλλιώς, αφού κάνει μια απίθανη σεζόν.

Μπορεί να είναι κάπως... τρελός, μπορεί να μιλάει πολύ (όχι τόσο φέτος), μπορεί οι Σίξερς να μην είναι η πιο εμπορική ομάδα, αλλά δεν μπορεί κάποιος να μην δει τι κάνει ο Εμπίντ φέτος στο παρκέ. Ο σέντερ της Φιλαντέλφια είναι απλά εξαιρετικός. Κουβαλάει την ομάδα του και φυσικά την έχει στην κορυφή της Ανατολής και μέσα στο παρκέ αθόρυβα πάει από την μια τρελή εμφάνιση στην άλλη.

Κόντρα στους πρωτοπόρους Τζαζ έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητα του και τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους, 19 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 μπλοκς και τρομαχτικούς αριθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει φέτος. Είναι σταθερά εντυπωσιακός, μένοντας μακριά από... κακοτοπιές εντός και εκτός παρκέ. Παράλληλα, δείχνει την σοβαρότητα του σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα κόντρα στους Τζαζ, σκόραρε ή έδωσε ασίστ για τους 19 από τους 21 τελευταίους πόντους της ομάδας του.

Έχουν υπάρξει 23 σεζόν στην ιστορία του ΝΒΑ, όπου ένας παίκτης είχε μέσο όρο 30 πόντους και 10 ριμπάουντ. Αν η σεζόν τελείωνε σήμερα, ο σέντερ των Σίξερς θα είχε την πιο εντυπωσιακή σεζόν 30/10 της ιστορίας. Αυτή την στιγμή σουτάρει με 52/42/86 και δεν μπορεί κάποιος να αγνοήσει τι καταφέρνει.

Ο Εμπίντ έχει μια σεζόν MVP. Η ομάδα του τον στηρίζει, εκείνος έχει σοβαρευτεί και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα στοχεύει σε ένα πολύτιμο βραβείο. Έχει μόνος του περισσότερες 40άρες (5) απ' ότι έχει όλο το υπόλοιπο ΝΒΑ μαζί (4), ενώ είναι στον δρόμο για να γίνει ο πρώτος σέντερ που θα τελειώσει την σεζόν με μέσο όρο πάνω από τους 30 πόντους, μετά τον Μαλόουν και την σεζόν 1981/82.

 

NBA Τελευταία Νέα