Σμιθ: «Οι Νετς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα»! (vid)

Σμιθ: «Οι Νετς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα»! (vid)

Gazzetta team
Σμιθ: «Οι Νετς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα»! (vid)

bet365

Ο Στέφεν Σμιθ σχολίασε την απόδοση των Νετς κόντρα στους Κλίπερς και δήλωσε σίγουρος πως το Μπρούκλιν μπορεί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής.

Οι Νετς φιγουράρουν στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Ανατολή με ρεκόρ 14-9 και ο δημοσιογράφος του ESPN, Στέφεν Σμιθ στάθηκε στην επιθετική λειτουργία της Big-Three του Μπρούκλιν, ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Ναι, μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αν παίζουν έτσι. Αρχικώς, ο Καϊρί Ίρβινγκ ήταν θετικός, έκανε αίσθηση, ήταν αυτός που ξέρουμε ότι μπορεί να είναι. Αυτή η ομάδα μπορεί να δεχτεί 120 πόντους σε μια βραδιά και να κερδίσει επειδή έχει την ικανότητα να πετύχει περισσότερους πόντους κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη. Για να τους κερδίσεις, θα πρέπει να βρεις τρόπο να τους σταματήσεις. Δεν ξέρω κανέναν αυτή τη στιγμή που μπορεί να πει πως θα τους σταματήσει! Δεν χρειάζεται να αλλάξουν τίποτα για να πάνε στους ΝΒΑ Finals. Με αυτή την επίθεση, μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα