Ρέτζι Μίλερ σε Κάρι: «Περιμένω να με προσπεράσεις, 13 τρίποντα σου έμειναν» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ρέτζι Μίλερ σε Κάρι: «Περιμένω να με προσπεράσεις, 13 τρίποντα σου έμειναν» (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι χρειάζεται άλλα 13 τρίποντα για να προσπεράσει τον Ρέτζι Μίλερ στην 2η θέση της σχετικής λίστας στο ΝΒΑ και ο θρύλος των Πέισερς φρόντισε να του το... υπενθυμίσει.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Λέικερς και τη μεγάλη νίκη των Ουόριορς, ο Κάρι μέτρησε 3/13 τρίποντα με αποτέλεσμα να φτάσει τα 2.548 εύστοχα σουτ έξω από τα 7.25 μέτρα.

Όπερ και σημαίνει ότι χρειάζεται άλλα 13 τρίποντα προκειμένου να φτάσει τον Ρέτζι Μίλερ στην δεύτερη θέση της λίστας, αφού τερμάτισε την καριέρα του έχοντας 2.560. Στην κορυφή βρίσκεται ο Ρέι Άλεν με 2.973 τρίποντα.

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου χρειάζεσαι άλλα 12 τρίποντα να με ισοφαρίσεις και 13 να με προσπεράσεις. Σε περιμένουμε. Είναι ζήτημα χρόνου φίλε μου» είπε ο Μίλερ στον Κάρι και εκείνος του απάντησε:

«Το ελπίζω. Σούταρα πολύ απόψε. Είμαι συγκεντρωμένος και άλλωστε έχουμε μιλήσει και μαζί σου και με τον Ρέι. Μόνο σεβασμός και θαυμασμός για όλα όσα έχετε πετύχει και τον τρόπο με τον οποίο σουτάρατε. Όταν θα έρθει εκείνη η μέρα θα σου δείξω τον σεβασμό μου».

 

NBA Τελευταία Νέα