Χόρνετς - Μάβερικς 93-104

Φώτης Καρακούσης
Χόρνετς - Μάβερικς 93-104

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να πραγματοποιεί ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση με 34 πόντους και 4 τάπες και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να κάνει την πρώτη του φετινή, οι Μάβερικς επικράτησαν μέσα στην Σάρλοτ επί των Χόρνετς με 104-93.

Παράσταση για έναν ρόλο στην Σάρλοτ και στο ματς των Μάβερικς με τους Χόρνετς. Παράσταση που έδωσε ο Ντόντσιτς οδηγώντας τους «καουμπόηδες» στη νίκη με 104-93. Για την ακρίβεια εκτός τους Σλοβένου, σημαντικό στοιχείο στο ματς και η πρώτη φετινή εμφάνιση του Κρίσταπς Πορζίνγκις με τον Λετονό να πετυχαίνει 16 πόντους και να σκορπά χαμόγελα στους φίλους της ομάδας. Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το ματς και σε καμία στιγμή δεν ένιωσαν πως απειλούνται πραγματικά, φτάνοντας πλέον στο 6-4, με τις... σφήκες να πέφτουν στο 6-6.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εξαιρετικός Ντόντσιτς με τον Σλοβένο να έχει 34 πόντους, να κατεβάζει 13 ριμπάουντ και να χάνει για μια ασίστ (9) το triple double. Επίσης ο Ντόντσιτς είχε και 4 τάπες κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για γκαρντ. Δίπλα του ο Χάρνταγουέι με 18 και ο Πορζίνγκις με 16. Για τους ηττημένους ο Ροζιέ είχε 18 και από 16 οι Χέιγουορντ και Ουάσιγκτον.

 

NBA Τελευταία Νέα