Ίρβινγκ: «Δεν μιλάω σε πιόνια, η προσοχή μου αξίζει περισσότερο» (pic)

Gazzetta team
Ίρβινγκ: «Δεν μιλάω σε πιόνια, η προσοχή μου αξίζει περισσότερο» (pic)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της media day με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν, τόσο εκείνος όσο και οι Μπρούκλιν Νετς.

Συγκεκριμένα κλήθηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια γι' αυτήν την απόφασή του, με τον ίδιο να «ποστάρει» ένα story σχετικά με το θέμα και το εν λόγω πρόστιμο:

«Προσεύχομαι να χρησιμοποιήσουμε τα 'χρήματα από το πρόστιμο' για τις περιθωριοποιημένες κοινότητες που έχουν ανάγκη, ειδικά βλέποντας πού βρίσκεται ο κόσμος μας σήμερα. Είμαι εδώ για την Ειρήνη, την Αγάπη και το Μεγαλείο. Σταματήστε λοιπόν να αποσπάσετε την προσοχή μου και της ομάδας μου και εκτιμήστε την Τέχνη. Κινούμαστε διαφορετικά εδώ.

Δεν μιλάω σε πιόνια. Η προσοχή μου αξίζει περισσότερο».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED