Περιοδικό ΤIME: Αθλητής της χρονιάς ο ΛεΜπρόν! (pics)

Περιοδικό ΤIME: Αθλητής της χρονιάς ο ΛεΜπρόν! (pics)

Gazzetta team
Περιοδικό ΤIME: Αθλητής της χρονιάς ο ΛεΜπρόν! (pics)

bet365

Το περιοδικό Time ονόμασε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αθλητή της χρονιάς για το 2020, όχι μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για όσα έκανε μακριά απ' τα παρκέ.

Με κάθε επισημότητα. Και ένα εξώφυλλο δικό του. Όχι πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα καυχηθεί γι' αυτό. Το περιοδικό Time ανακοίνωσε πως ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι ο αθλητής της χρονιάς για το 2020, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Στην απόφαση του εμβληματικού περιοδικού δεν έπαιξε μόνο η κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος από τους Λος Άντζελες Λέικερς. Αλλά κυρίως όσα έκανε ο Τζέιμς μακριά από τα παρκέ. Η συμμετοχή του στο κίνημα για τις δολοφονίες Αφροαμερικάνων από αστυνομικούς, αλλά και η επιμονή του να καλεί τους πολίτες των ΗΠΑ να ψηφίσουν στις εκλογές που ανέδειξαν νέο Πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν.

Ο ΛεΜπρόν δημιούργησε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τον «More than a vote» (περισσότερο από μία ψήφο), όπου με τη βοήθεια του οργανισμού πολιτικών και νομικών δικαιωμάτων, κατάφεραν να προσλάβουν υπαλλήλους για την τέλεση των εκλογών, αλλά και να πείσουν διάφορες ομάδες να προσφέρουν τις έδρες τους ως ασφαλή εκλογικά κέντρα.

 

NBA Τελευταία Νέα