Το AP ανακοίνωσε τον θάνατο του Εντι Τζόνσον κι αυτός τους απάντησε με μηνύσεις (pics)

Gazzetta team
Το AP ανακοίνωσε τον θάνατο του Εντι Τζόνσον κι αυτός τους απάντησε με μηνύσεις (pics)

bet365

Ο Έντι Τζόνσον που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 1994-95 είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μηνύσεις επειδή το Associated Press είχε βάλει τη δική του φωτογραφία στην είδηση για τον θάνατο του συνονόματού του!

Νωρίτερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Έντι Τζόνσον που είχε αγωνιστεί σε Χοκς, Καβαλίερς και Σουπερσόνικς και ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη καθώς είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 8 χρονο κορίτσι.

Το Associated Press ωστόσο προχώρησε σε μια τεράστια γκάφα. Μπορεί το κείμενο να αναφερόταν στον εκλιπόντα αλλά η φωτογραφία έδειχνε τον Έντι Τζόνσον που είχε περάσει στα μέσα της δεκαετίας του '90 και από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τζόνσον, αλλά εκτός του ότι ζήτησε από το AP να σβήσει τη φωτογραφία, είπε ότι θα προβεί και σε όλες τις νομικές κινήσεις!

Λίγο αργότερα, στο κείμενο του AP, υπήρχε η υποσημείωση ότι είχε γίνει λάθος στην φωτογραφία, την οποία και «κατέβασαν» αμέσως μετά την υπόδειξη του Τζόνσον.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα