«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην ΝΒΑer, Έντι Τζόνσον

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην ΝΒΑer, Έντι Τζόνσον

Γιώργος Κούβαρης
«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην ΝΒΑer, Έντι Τζόνσον

bet365

Ο Έντι Τζόνσον, άλλοτε παίκτης των Ατλάντα Χοκς, των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Σιάτλ Σουπερσόνικς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ενώ ήταν σε φυλακές της Φλόριντα.

Όχι. Δεν έχει καμία σχέση με τον... Έντι Τζόνσον που πέρασε τη σεζόν 1994-95 από τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για απλή συνωνυμία, ενώ είχε και εκείνος το προσωνύμιο... «Fast Eddie» όπως και ο άλλοτε παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα ο... γνωστός «Έντι» έχει πει στο παρελθόν ότι τον μπέρδευαν με τον άλλοτε παίκτη των Χοκς, των Καβαλίερς και των Σουπερσόνικς και νόμιζαν ότι ήταν εκείνος που είχε καταδικαστεί σε... ισόβια φυλάκιση.

Ο εκλιπών είχε καταδικαστεί σε ισόβια και αυτό διότι το 2008 είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 8χρονο κορίτσι. Έκτοτε βρισκόταν σε φυλακές της Φλόριντα όπου και βρέθηκε νεκρός χωρίς να έχουν ξεκαθαριστεί τα ακριβής αίτια.

Το σίγουρο είναι ότι είχε πολλά προβλήματα από την εποχή που βρισκόταν στο ΝΒΑ, καθώς το 1987 είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα για χρήση κοκαΐνης.

Ο Τζόνσον που ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Φρανκ Τζόνσον (επίσης πρώην παίκτης του ΝΒΑ αλλά και προπονητής σε Σανς και Μπακς) πήρε μέρος σε δύο All Star Games, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε 675 ματς του ΝΒΑ με 15,1 πόντους, 5,1 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα