Το πλάνο του ΝΒΑ (και) για σεζόν 50 αγώνων!

Gazzetta team
Το πλάνο του ΝΒΑ (και) για σεζόν 50 αγώνων!

bet365

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ένωση Παικτών συνεχίζονται για την έναρξη της νέας σεζόν. Και ιδού τα δεδομένα.

Είτε τον Δεκέμβριο, είτε τον Γενάρη! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το ΝΒΑ θα ξεκινήσει μόλις η λίγκα συμφωνήσει με τους παίκτες. Μόνο που για κάθε πιθανή έναρξη, υπάρχει και ένα πλάνο. Αυτό του Δεκεμβρίου, που επιζητεί το ΝΒΑ, θα περιέχει πρόγραμμα 72 αγώνων (10 λιγότερων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια), ενώ αυτό του Ιανουαρίου, που θέλουν οι παίκτες, σεζόν με 50 αγώνες. Όπως ακριβώς είχε γίνει στο lockdown του 1999.

Ο στόχος και των δύο επιλογών είναι η ολοκλήρωση της σεζόν, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Όχι τόσο για να μπορέσουν οι αστέρες του ΝΒΑ να συμμετάσχουν στους Αγώνες, αλλά περισσότερο για να μην επηρεαστεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΝΒΑ και των καναλιών που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα της αθλητικής γιορτής στην Ιαπωνία.

Το χαμένο δισεκατομμύριο!

Αυτή τη στιγμή, το ΝΒΑ επιθυμεί να ξεκινήσει μέσα στο 2020, ενώ οι παίκτες το 2021. Η λίγκα έχει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο λόγους να «επιβάλλει» τη γνώμη της, αφού σύμφωνα με νέες οικονομικές έρευνες, αυτή θα είναι η... χασούρα, εφόσον η σεζόν εκκινήσει στις 18 Ιανουαρίου.

Όπως και να έχει, όσο πλησιάζουμε στο Draft (18/11) θα ξέρουμε και την πιθανή ημερομηνία έναρξης. Τότε θα αποφασιστεί πότε θα ανοίξει η αγορά για ανταλλαγές και απόκτηση ελεύθερων παικτών. Και χρειάζονται προειδοποίηση 8 εβδομάδων, προτού ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα