Μόρεϊ: «Ο Χάρντεν έφερε επανάσταση στο μπάσκετ, πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα»! (pic)

Μόρεϊ: «Ο Χάρντεν έφερε επανάσταση στο μπάσκετ, πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα»! (pic)

Gazzetta team
Μόρεϊ: «Ο Χάρντεν έφερε επανάσταση στο μπάσκετ, πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα»! (pic)

bet365

Ο Ντάριλ Μόρεϊ, ο άνθρωπος που υποκίνησε την...Κινεζική Επανάσταση κατά του ΝΒΑ με ένα tweet 38 χαρακτήρων δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στο οποίο αποθέωσε τον Τζέιμς Χάρντεν.

Τον Οκτώβριο του 2019, το tweet του Μόρεϊ που στήριζε τους διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ οι οποίοι με τη σειρά τους αξίωναν περισσότερες δημοκρατικές ελευθερίες από την Κίνα έβαλε σε... κίνδυνο τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια που, σύμφωνα με το Forbes αποτελούν τα συνολικά ετήσια έσοδα του ΝΒΑ από τις δουλειές με τους Κινέζους!

Ο Μόρεϊ παρέμεινε στη θέση του παρά τις σχετικές πιέσεις και τις αντιδράσεις των Κινέζων όμως η αποτυχία των Ρόκετς στα playoffs σήμανε το τέλος εποχής του στους Τεξανούς. Ο ίδιος εξάλλου είχε παραδεχθεί πριν από την έναρξη των αγώνων στη «φούσκα» του Ορλάντο πως οι Ρόκετς πρέπει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, καθώς διαθέτουν δυο από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας (Χάρντεν, Ουέστμπρουκ).

Ο 48χρονος παράγοντας αποχαιρέτησε μέσω της «Houston Chronicle» τους Ρόκετς, κάνοντας ειδική αναφορά στον Τζέιμς Χάρντεν.

«Μία ολόκληρη σελίδα θα μπορούσε να αφιερωθεί στον Τζέιμς Χάρντεν. Όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά έφερε και την επανάσταση στο μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει, όπως σχεδόν κανείς δεν το έκανε στο παρελθόν. Το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά λόγω του Τζέιμς και σε κάθε γήπεδο του κόσμου, όλοι εξετάζουν και μιμούνται τον τρόπο παιχνιδιού του.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα είμαι ικανός να στήσω μία ακόμα στρατηγική για τον Χάρντεν. Θα τον παρακολουθώ από μακριά και θα περιμένω να κερδίσει ένα πρωτάθλημα με το Χιούστον. Έτσι πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία».

 

NBA Τελευταία Νέα