Ντουράντ: «Δεν ήθελα να είμαι σωτήρας των Νικς» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ντουράντ: «Δεν ήθελα να είμαι σωτήρας των Νικς» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο προπονητή των Νετς, Στιβ Νας, εξήγησε γιατί δεν ήθελε να πάει στην Νέα Υόρκη και τους Νετς, ενώ σχολίασε και τον καιρό που έμεινε εκτός.

Ο Κέβιν Ντουράντ θέλησε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και σχολίασε όλα έχουν συμβεί στον ίδιο και την ομάδα του, αυτό το καλοκαίρι που πέρασε. Οι Νετς έχουν νέο προπονητή και ο KD είναι ενθουσιασμένος με την άφιξη του Στιβ Νας.

«Το πως βλέπει το παιχνίδι, το πως το επικοινωνεί, το πως επικοινωνεί γενικά σίγουρα θα με βοηθήσει ως παίκτη να αναπτυχθώ και σίγουρα θα βοηθήσει και την υπόλοιπη ομάδα. Κάθε φορά που ήμουν σε γυμναστήριο μαζί του , πάντα ήμουν σαν σφουγγάρι. Ανυπομονώ. Πάντα νιώθω σαν μαθητής του παιχνιδιού. Κάποιος που έχει τέτοια εμπειρία και έχει παίξει σε διαφορετικές εποχές, ανυπομονώ να μου διδάξει πράγματα».

Εκτός από τον νέο του προπονητή ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε και για την περσινή επιλογή του και εξήγησε γιατί δεν πήγε στους Νικς.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω στους Νικς. Αυτά τα βγάζουν τα Μέσα. Δεν ήθελα να είμαι σωτήρας των Νικς ή της Νέας Υόρκης. Δεν ήθελα να είμαι βασιλιάς. Ποτέ αυτό δεν ήταν κίνητρο. Δεν ήθελα να είμαι στο Brodway. Απλά ήθελα να παίζω μπάσκετ, να γυρίσω σπίτι και να χαλαρώσω. Και αυτό μου δίνει το Μπρούκλιν. Το Μπρούκλιν είναι ότι είμαι, Χαλαρά, δίχως μιζέρια, είμαστε ήσυχα, απλά συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ. Δεν έχει σόου το παιχνίδι μας. Δεν υπάρχει το Madison Square και όλα αυτά τα σκ@τα. Απλά θα παίξουμε μπάσκετ και θα χτίσουμε κάτι νέο στο Μπρούκλιν. Ένιωσα έτσι από τον Φεβρουάριο του 2019, μέχρι τον Μάρτιο και όταν έφτασε η free agency είχε έρθει η ώρα».

Ενώ για τον χρόνο που πέρασε εκτός μπάσκετ σχολίασε:

«Παίζω από τα 8 μου και είμαι αφοσιωμένος. Κάθε ημέρα ήταν γύρω από το παιχνίδι. Τελικά με το να κάτσω έναν χρόνο, ένιωσα καλά. Άρχισα να βλέπω τι μπορώ να κάνω έξω από το παιχνίδι, όσο περίεργο και αν ακούγεται για έναν τριαντάχρονο. Έμαθα πολλά για το παιχνίδι και επιχειρηματικά. Το βλέπω από πολλές πλευρές. Έβλεπα το παιχνίδι από την πλευρά του προπονητή και των οπαδών. Ένιωσα ένα νέο επίπεδο εκτίμησης για το τι κάνω όσο είμαι μακρυά. Δεν περίμενα να το έχω αυτό. Βοηθάει όταν η ομάδα σου δίνει max συμβόλαιο ακόμα και με κομμένο αχίλλειο. Με βοήθησε αυτό. Απόλαυσα τον χρόνο που είχα να κάνω τα δικά μου. Ποτέ δεν τον είχα ξανά. Ποτέ δεν απολάμβανα τον χρόνο. Αλλά σε αυτό το σημείο, ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίξω καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα