Χάρντεν: «Αυτά μου λείπουν από τον Ουέστμπρουκ»

Χάρντεν: «Αυτά μου λείπουν από τον Ουέστμπρουκ»

Gazzetta team
Χάρντεν: «Αυτά μου λείπουν από τον Ουέστμπρουκ»

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε για την απουσία του Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά και τι πρέπει να γίνει, για να τα πάνε καλά οι Ρόκετς.

Η ομάδα του Χιούστον αγωνίζεται χωρίς τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος δεν θα ενισχύσει την ομάδα του ούτε στον πρώτο γύρο των playoffs με την πρώην ομάδα του, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο τον κρατά στα... πιτς, με τον Τζέιμς Χάρντεν να ρωτάται για το τι είναι αυτό που τού λείπει, χωρίς τον συμπαίκτη του στο παρκέ.

«Για μένα τίποτα δεν αλλάζει, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο παρκέ. Ούτε η επιθετική μου νοοτροπία», είπε αρχικά στο «The Athletic» και πρόσθεσε:

«Αυτό που λείπει, είναι η ικανότητά του να πηγαίνει στο καλάθι, να παίρνει μέσα τους αμυντικούς και να δημιουργεί ευκαιρίες για την ομάδα του. Όχι μόνο αυτός, αλλά ο Χάουζ, ο Έρικ βρίσκει ρυθμό, ο Πι Τζέι δεν έχει παίξει ένα παιχνίδι ολόκληρο - είναι όλη η ομάδα.

Ήμασταν υγιείς σε εκείνα τα πρώτα παιχνίδια, ήμασταν πραγματικά επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς και να επιστρέψουν όλοι, όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

 

NBA Τελευταία Νέα