Μπλέιζερς - Γκρίζλις στα μπαράζ, εκτός οι αήττητοι Σανς! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Μπλέιζερς - Γκρίζλις στα μπαράζ, εκτός οι αήττητοι Σανς! (pics)

bet365

Η «κανονική διάρκεια» του τουρνουά των 22 ομάδων στο Ορλάντο ολοκληρώθηκε και ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο το τοπίο, όσον αφορά τις ομάδες που θα είναι στα playoffs.

Για την ακρίβεια, μένει να δοθεί το τελευταίο «εισιτήριο» στη δυτική περιφέρεια, το οποίο θα παιχτεί μεταξύ Μπλέιζερς και Γκρίζλις.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκανε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση και η ομάδα του Πόρτλαντ νίκησε τους Νετς με 134-133, ενώ η ομάδα του Μέμφις ήταν επιβλητική κόντρα στους Μπακς του απόντα Γιάννη Αντετοκούνμπο (119-106).

Οι Μπλέιζερς βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 8η θέση και χρειάζονται μία νίκη στα «μπαράζ» με τους Γκρίζλις. Αντιθέτως, ο Τζα Μοράντ και η παρέα του θα πρέπει να κάνουν δύο σερί νίκες, αν θέλουν την τελευταία θέση που οδηγεί στα playoffs.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τους Λέικερς του ΛεΜπρόν στον πρώτο γύρο της postseason.

Οι Σανς εντυπωσίασαν, αλλά δεν τα κατάφεραν

Μετά την νίκη των Μπλέιζερς, η ομάδα του Φοίνιξ έμεινε οριστικά εκτός playoffs. Οι Σανς έκαναν... θόρυβο στην «φούσκα», ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν εκπληκτικός, αλλά, παρά το αήττητο - οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια - έμειναν στην... απ' έξω, με πολλούς να λένε πως είναι «κρίμα κι άδικο».

Πάντως, το καλό είναι ότι «κέρδισαν» τους φιλάθλους τους πίσω, ακόμα και... καινούριους, ειδικά μετά και τις αναρτήσεις τους στο twitter!

Οι υπόλοιποι που αποκλείστηκαν

Νιου Όρλεανς Πέλικανς και Σακραμέντο Κινγκς έμειναν εκτός playoffs εδώ και λίγες ημέρες, ενώ και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, μετά την ήττα τους από τους Γιούτα Τζαζ (118-112) δεν τα κατάφεραν και απουσιάζουν από την επόμενη φάση για πρώτη φορά, μετά από το 1997!

 

NBA Τελευταία Νέα