Μόντι Ουίλιαμς για το 6-0 των Σανς: «Σκάψαμε μια τρύπα και μπήκαμε μέσα»

Μόντι Ουίλιαμς για το 6-0 των Σανς: «Σκάψαμε μια τρύπα και μπήκαμε μέσα»

Κάτια Πετροπούλου
Μόντι Ουίλιαμς για το 6-0 των Σανς: «Σκάψαμε μια τρύπα και μπήκαμε μέσα»

bet365

Τίποτα δεν έχουν πετύχει ακόμα οι Σανς, παρά το αήττητό τους στην «Disney World», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μόντι Ουίλιαμς.

Η ομάδα του Φοίνιξ έκανε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση και αυτή τη φορά «ξέρανε» τους Θάντερ, για να φτάσει στις έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στην «φούσκα» του ΝΒΑ.

Και σύμφωνα με τον προπονητή, Μόντι Ουίλιαμς, αυτό το ρεκόρ είναι περισσότερο «παγίδα», παρά κάτι καλό.

«Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Μπορεί να ακούγεται σαν ένας λόγος προπονητή, αλλά έχουμε σκάψει μια τρύπα κι έχουμε βάλει τους εαυτούς μας μέσα με το ρεκόρ μας. Είμαστε εδώ κι είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό. Αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα, όσον αφορά τον βασικό στόχο. Όλοι προσπαθούν για να βρεθούμε στα playoffs και έχουμε πει πως θα κάνουμε ένα βήμα τη φορά», είπε χαρακτηριστικά ο 48χρονος τεχνικός των Σανς.

Μπούκερ: «Δεν θα κάνουμε πίσω σε τίποτα»

Ο ηγέτης της προσπάθειας των «ήλιων» για είσοδο στα playoffs, Ντέβιν Μπούκερ, υποστήριξε από την πλευρά του: «Είναι ωραία, διασκεδαστικά. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Περνάμε καλά, ο ένας με τον άλλον, εντός κι εκτός παρκέ. Ερχόμαστε πιο κοντά, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον κι επικοινωνούμε καλύτερα».

Επίσης, συμφώνησε με τον προπονητή του, όσον αφορά την νοοτροπία της ομάδας: «Κοιτάμε ένα παιχνίδι τη φορά. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, από τότε που ήρθαμε εδώ. Είναι ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, πιο "συγκεντρωμένο". Προσπαθούμε να το διατηρήσουμε αυτό και να ολοκληρώσουμε την δουλειά μας. Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε ή αν θα χάσουμε... Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε παιδιά που δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε κανένα παιχνίδι και σε καμία "μονομαχία"».

 

NBA Τελευταία Νέα