Πέισερς - Μάτζικ 120-109

Φώτης Καρακούσης
Πέισερς - Μάτζικ 120-109

bet365

Ξεκινώντας εντυπωσιακά και παίρνοντας μια διαφορά 21 πόντων στην πρώτη περίοδο, οι Πέισερς επικράτησαν των Μάτζικ με 120-109 και ελπίζουν ακόμα και στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του NBA.

Ένα μόνο δωδεκάλεπτο έφτανε στους Πέισερς για να κερδίσουν τους Μάτζικ. Η ομάδα του... καυτού Ουόρεν μπήκε τρομερά δυνατά στην πρώτη περίοδο, προηγήθηκε με 43-22 και εκεί τελείωσαν όλα. Στα υπόλοιπα τρία όσο και να προσπαθούσαν οι ουσιαστικά γηπεδούχοι, καθώς η επανέναρξη του NBA διεξάγεται στο Ορλάντο, δεν μπόρεσαν να καταφέρουν τίποτα, με τους Πέισερς να επικρατούν με 120-109. Μια νίκη που τους φέρνει στο 42-26, έχοντας ελπίδες ακόμα και για την 3η θέση της Ανατολής, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 32-36, παραμένοντας όμως το μεγάλο φαβορί για την 8η θέση της ίδιας Περιφέρειας που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs.

Στα του αγώνα όπως αναφέραμε τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο δωδεκάλεπτο, καθώς η διαφορά που πήραν οι Πέισερς ήταν μεγάλη, μια διαφορά που κατάφεραν να συντηρήσουν χωρίς μεγάλα προβλήματα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ουόρεν που έφτασε τους 32 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Τέρνερ με 21. Για τους ηττημένους ο Βούτσεβιτς είχε 24 και οι Γκόρντον και Ρος από 20 αλλά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα