ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΝΒΑ restart χωρίς μπασκετοκουβέντα γίνεται; (gTV)

ΝΒΑ restart χωρίς μπασκετοκουβέντα γίνεται; (gTV)

ΝΒΑ restart χωρίς μπασκετοκουβέντα γίνεται; (gTV)

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στα παρκέ και η μπασκετοπαρέα του gazzetta.gr επιστρέφει στις... θέσεις της για να αναλύσει τα όσα περιμένουμε να δούμε στη φούσκα της Disney World, όπου θα φιλοξενηθεί η συνέχεια του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο!

Πανδημία, ξε-πανδημία το ΝΒΑ επιστρέφει μέσα από τη φούσκα του Ορλάντο κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: επιστρέφει και η μπασκετοκουβέντα του gazzetta!

Οι Βασίλης Σκουντής, Νίκος Παπαδογιάννης και Αντώνης Καλκαβούρας τα είπαν από κοντά μετά από μήνες και προσπάθησαν να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα για τους αστέρες του ΝΒΑ που θα παλέψουν για το πιο περίεργο πρωτάθλημα όλων των εποχών!

Οι μάσκες, η φούσκα, το τεράστιο κενό, η επανεκκίνηση, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ, ο Γιόκιτς που έχασε τόσα κιλά, ο Σίμονς που πλέον σουτάρει τρίποντα, όλα μπήκαν στο μικροσκόπιο της μπασκετοπαρέας και... ναι, έγιναν προβλέψεις! Γιατί όλα αλλάζουν, αλλά κι όλα μένουν ίδια! Όπως το ότι, ο Βασίλης Σκουντής θα διακόψει! Ακόμα και όταν έχει τελειώσει η εκπομπή...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA ΣΤΟ NBA: Whole New Game!