Εμπίντ: «Δεν πρέπει να παραπονιέμαι για να παίρνω την μπάλα, είμαι απόλυτος» (vid)

Εμπίντ: «Δεν πρέπει να παραπονιέμαι για να παίρνω την μπάλα, είμαι απόλυτος» (vid)

Αντωνία Σπανού
Εμπίντ: «Δεν πρέπει να παραπονιέμαι για να παίρνω την μπάλα, είμαι απόλυτος» (vid)

bet365

Ο Εμπίντ κάθισε και σκέφτηκε στην καραντίνα και αποφάσισε ότι η ομάδα, δίχως αμφιβολία, πρέπει να παίζει στην επίθεση μόνο μέσα από εκείνον.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για να επιστρέψουν στο παρκέ και μια από αυτές που παρουσιάζει μοναδικό ενδιαφέρον είναι οι Σίξερς. Η ομάδα της Φιλαντέλφια δεν είχε καλή σεζόν, με τους Εμπίντ και Σίμονς να αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες. Ο πρώτος, που είχε θέματα και με τον κόσμο της ομάδας, στην καραντίνα μάλλον σκέφτηκε ξανά τα πράγματα και αποφάσισε ότι η επίθεση της ομάδας του, πρέπει να τρέχει μόνο μέσα εκείνον.

«Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω και ξέρω τι σκέφτονται οι συμπαίκτες μου για εμένα. Ξέρω ότι μπορώ να κουβαλήσω την ομάδα, οπότε πρέπει να είμαι απόλυτος. Αν νιώθω ότι δεν παίρνω την μπάλα, πρέπει να τους μιλήσω και να τους πω τι πρέπει να κάνουν. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ποτέ δεν πρέπει να μπαίνω στην θέση να παραπονιέμαι γιατί δεν παίρνω την μπάλα, απλά γιατί είμαι αυτός που είμαι. Πιστεύω ότι μπορώ να κουβαλήσω την ομάδα και αφού μπορώ, πρέπει να παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρέπει να πηγαίνω όπου νιώθω άνετα και πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν».

Για την σχέση του με τον Σίμονς, ο Εμπίντ σχολίασε:

«Θα τον χρειαστούμε. Είναι ομαδικό παιχνίδι. Θα κάνω το καλύτερο να τον βοηθήσω, να δημιουργήσω χώρο για εκείνον και όλοι θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το να κερδίσεις το πρωτάθλημα μετράει και νομίζω έχει σωστό σκεπτικό και θα κάνει ότι πρέπει για να κερδίσουμε. Ότι χρειαστούμε από εκείνον αυτό θα κάνει».

 

NBA Τελευταία Νέα