Πελίνκα: «Το πνευματικό κομμάτι είναι το κυριότερο στο Ορλάντο» (vid)

Πελίνκα: «Το πνευματικό κομμάτι είναι το κυριότερο στο Ορλάντο» (vid)

Gazzetta team
Πελίνκα: «Το πνευματικό κομμάτι είναι το κυριότερο στο Ορλάντο» (vid)

bet365

Στο κομμάτι της ψυχολογίας και όχι το σωματικό/αγωνιστικό στάθηκε ο Ρομπ Πελίνκα σε δηλώσεις του.

Στις 31 Ιουλίου το ΝΒΑ κάνει τζάμπολ και οι 22 ομάδες που θα διαγωνιστούν για το τρόπαιο θα πρέπει να μείνουν στην «Disney World» του Ορλάντο για περίπου 3.5 μήνες.

Μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία, ο Ρομπ Πελίνκα θεωρεί πως το σημαντικότερο κομμάτι που έχει να αντιμετωπίσει κάποιος, είναι αυτό της ψυχολογίας, αφού για παράδειγμα, οι Λέικερς θα πρέπει να ταξιδέψουν 2.500 μίλια για να φτάσουν σε μια πόλη που στις 27 Ιουνίου ανακοίνωσε σχεδόν 10.000 κρούσματα κορονοϊού.

Ο αντιπρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Λος Άντζελες έδωσε συνέντευξη και είπε αρχικά για τον ίδιο: «Υπήρχαν βράδια που τρώγαμε με την οικογένειά μου και κοιτούσα την 10χρονη κόρη μου, που είχε δάκρυα στα μάτια. Τη ρωτούσα "γιατί;" και μού έλεγε "ο μπαμπάς θα λείπει για 3.5 μήνες;". Αυτό είναι μέρος αυτού που γίνεται. Νομίζω, όμως, πως καταλαβαίνει την μεγαλύτερη εικόνα».

Έπειτα, πρόσθεσε πως: «Νομίζω πως η "φούσκα" στο Ορλάντο θα είναι τόσο ένα πνευματικό τεστ, όσο και σωματικό, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Μια ομάδα, όπως η δική μας, που έχει δυνατή ενότητα, θα έχει ένα πλεονέκτημα. Αυτά τα παιδιά αγαπούν να είναι μαζί και να παίζουν μαζί. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τα 63 παιχνίδια.

Έχουμε ρίξει το βάρος στο πνευματικό κομμάτι του ταξιδιού. Θα είναι πνευματική και σωματική διεργασία. Το πνευματικό στοιχείο μπορεί να είναι και πρωτεύον. Έχουμε στο επιτελείο μας ανθρώπους για την πνευματική υγεία και συνεργαζόμαστε μαζί τους, για να αναπτύξουμε ένα πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση ορισμένων ανησυχιών που μπορεί να προκύψουν από τον πολύ χρόνο που θα είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας, ζώντας σε μια πόλη που δεν είναι το "σπίτι" σου».

 

NBA Τελευταία Νέα