«Ο Ντράζεν δεν θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι ήθελε Νικς»! (pic)

«Ο Ντράζεν δεν θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι ήθελε Νικς»! (pic)

«Ο Ντράζεν δεν θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι ήθελε Νικς»! (pic)

bet365

O Νέβεν Σπάχια έδωσε τη δική του εκδοχή σε ό,τι αφορά τον Ντράζεν Πέτροβιτς και την πιθανότητα ο «Μότσαρτ» να έπαιζε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1993-94.

Ήταν 7 Ιουνίου 1993 όταν ο Ντράζεν Πέτροβιτς άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σε ηλικία 28 ετών ενώ η πληροφορία ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό κι ετοιμαζόταν να φορέσει τα πράσινα συνοδεύει τον άδικο θάνατο του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε παραδεχτεί πως του πρόσφερε συμβόλαιο που έφερε την υπογραφή του ιστορικού προέδρου του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το μόνο κενό που υπήρχε σε εκείνο το... χαρτί ήταν το ποσό.

Ο ίδιος ο Ντράζεν θα το συμπλήρωσε, επικυρώνοντας τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Από την πλευρά του, ο Νέβεν Σπάχια ο οποίος μεγάλωσε με τον Πέτροβιτς και ήταν ένας από τους «κολλητούς» φίλους του Μότσαρτ έδωσε τη δική του εκδοχή σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο σενάριο.

Ο Κροάτης προπονητής είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket τον Αύγουστο του 2018 όπου ρωτήθηκε ευθέως για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του συμπατριώτη του έπειτα από μια διετία στους Νετς (1991-93).

Που θα έπαιζε τη σεζόν 1993-94; Στον Παναθηναϊκό;
«Όχι! Ο Γιαννακόπουλος μου είπε κάποια στιγμή ότι θα μου έδειχνε το συμβόλαιο, όμως δεν είδα ποτέ. Ο Ντράζεν είχε μεγάλη φιλοδοξία, ο Πατ Ράιλι ήταν στους Νικς... Ανέλυε τα πάντα σε ένα κομμάτι χαρτί. Ήθελε να παλέψει για ένα δαχτυλίδι. Νομίζω ότι ήθελε να παίξει στους Νικς».

 

NBA Τελευταία Νέα