Μαριάνοβιτς: «Ο Πόποβιτς δεν είναι ένας απλός προπονητής»

Μαριάνοβιτς: «Ο Πόποβιτς δεν είναι ένας απλός προπονητής»

bet365

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην εκπομπή του Κουζμίνσκας και θυμήθηκε τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και ανέφερε τους λόγους που έφυγε από τους Σπερς και πήγε στους Πίστονς.

Ο Σέρβος είπε σχετικά πως, «Ξέρεις, είναι αλήθεια πως προτιμούσα να μείνω στους Σπερς με 3.000.000 αντί για τα 21.000.000 που μου έδιναν. Ο βασικός λόγος ήταν ότι μου άρεσε η κατάσταση στους Σπερς. Ήθελα να μείνω εκεί, ανεξαρτήτως συνθηκών. Τα χρήματα δεν είναι το βασικό για εμένα. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ επειδή το απολάμβανα. Ο Πόποβιτς μου είπε "ΟΚ, πρέπει να πας. Είσαι μπασκετμπολίστας, αλλά είσαι και οικογενειάρχης και πρέπει να προσέξεις την οικογένειά σου". Έτσι έγιναν όλα. Μου είπε πολλά καλά λόγια, μου έστειλε μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε. Δεν ήταν ένας απλός προπονητής. Μου εξήγησε πως η καρδιά μπορεί να θέλει να πάει προς μία κατεύθυνση, αλλά η λογική πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό».

Σε ερώτηση για το αν θα διάλεγε μια ομάδα του ΝΒΑ ή μία της Euroleague με τα διπλά χρήματα... «Δεν ξέρω, ειλικρινά. Μάλλον θα διάλεγα το ΝΒΑ. Η ζωή είναι πιο απλή, με λιγότερες προπονήσεις. Έχω περάσει χρόνο και στις δύο διοργανώσεις. Ξέρω πώς ταξιδεύει κάθε ομάδα, τι συμβαίνει, τα πάντα. Νομίζω πως το ΝΒΑ είναι καλύτερη επιλογή».

 

NBA Τελευταία Νέα