Ο' Νιλ: «Λέω στα παιδιά μου να συμμορφώνονται με τους αστυνομικούς» (vid)

Gazzetta team
Ο' Νιλ: «Λέω στα παιδιά μου να συμμορφώνονται με τους αστυνομικούς» (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν με την ρατσιστική δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και μεταξύ άλλων στάθηκε σε όσα λέει στα παιδιά του.

Ο θρύλος του ΝΒΑ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και στάθηκε στα όσα έχει πει στα παιδιά του, αναφορικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τους αστυνομικούς.

«Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα γι' αυτά τα πράγματα. Τους λέω, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να προσπαθήσετε να δείχνετε σεβασμό επειδή πρέπει να καταλάβετε ότι και αυτοί οι άνθρωποι κάνουν μια δουλειά. Και αν τα πράγματα αρχίσουν και δυσκολεύουν, μην πείτε τίποτα και μην κάνετε τίποτα. Απλώς συμμορφωθείτε. Και μετά όταν γίνουν όλα, καλέστε με. Αν τα πράγματα ξεφύγουν, τότε θα το χειριστώ. Εγώ θα είμαι αυτός που θα έρθει εκεί και θα ενεργήσει σαν τρελός. Τα παιδιά δεν θέλω να κάνουν το ίδιο όταν βρίσκονται εκεί έξω. Προσπαθώ να τους πω να συμμορφωθούν και να ακούσουν».

Όσο για τον αδικοχαμένο, Τζορτζ Φλόιντ, ο Σακίλ, είπε: «Προσπαθώ να κάνω συγκεκριμένες συνομιλίες μαζί τους. Όμως, ξέρετε... Από τα βίντεο που έχω δει με τον Φλόιντ, εκείνος συμμορφώθηκε και άκουγε».

 

NBA Τελευταία Νέα