Μόρεϊ για το «The Last Dance»: «Καλύτερα να πηδήξω από παράθυρο»

Gazzetta team
Μόρεϊ για το «The Last Dance»: «Καλύτερα να πηδήξω από παράθυρο»

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς έκανε μια... πρωτότυπη δήλωση για το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν και των Μπουλς, αλλά είχε λόγο.

Την στιγμή που - σχεδόν - όλοι στήνονται μπροστά στους δέκτες τους, για να δουν τι συνέβη την σεζόν 1997-98 στην ομάδα του Σικάγο και τι γινόταν στην ζωή του MJ, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν θέλουν να το παρακολουθήσουν καθόλου.

Μεταξύ αυτών και ο GM των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, ο οποίος εξέφρασε μια κάπως... διαφορετική άποψη από την κοινή γνώμη, αλλά είχε επιχείρημα.

«Δεν το έχω δει. Αν είμαι σε ένα μπαλκόνι, προτιμώ να πηδήξω. Ο λόγος είναι πως μεγάλωσα στο Κλίβελαντ και δεν θέλω να δω ξανά την άμυνα του Κρεγκ Ίλο. Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω ξανά την ήττα της αγαπημένης ομάδας της παιδικής μου ηλικίας από τον Μάικλ Τζόρνταν» είπε σχετικά στο «ESPN».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα