Κιούμπαν και Μακ Κόλουμ αντίθετοι στην επανέναρξη του ΝΒΑ

Gazzetta team
Κιούμπαν και Μακ Κόλουμ αντίθετοι στην επανέναρξη του ΝΒΑ

bet365

Οι Μαρκ Κιούμπαν και Σι Τζέι Μακ Κόλουμ εξέφρασαν την αντίθεσή του για την επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλμπλειζερς μιλώντας στο Yahoo Sports είπε ότι «ανησυχώ όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Από την άλλη μου αρέσει ότι είναι προαιρετικό να κάνεις προπόνηση και είμαι ικανοποιημένος με την προσοχή, τη δομή και τα μέτρα που έχει θέσει ο οργανισμός των Μπλέιζερς για να διασφαλίσει το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον. Πρέπει να σκεφτείτε κάποια στιγμή, όταν θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα αν αξίζει πραγματικά να ξεκινήσει η σεζόν και αν είναι ασφαλές ή όχι.»

Και συνέχισε: «Το ζήτημα είναι να μπορεί κάποιος να πάει για προπόνηση αλλά να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορείς να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. Τώρα λένε ότι πρέπει να είσαι δύο μέτρα μακριά από τον γυμναστή. Πώς θα μπορέσεις να κάνεις έτσι προπόνηση;»

Από τη πλευρά του ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, ανέφερε: «Σοβαρά. Εάν είσαι παίκτης, ποιον θα εμπιστευτείς με την ίδια σου τη ζωή; Εάν είσαι προπονητής, γυμναστής, μέλος του σταφ ή οποιοσδήποτε άλλος θα μπορείς να εμπιστευτείς το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνεις; Είσαι σίγουρος ότι θα τηρούν όλους τους κανόνες και το πρωτόκολλο ώστε να μείνουμε ασφαλείς;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα