Ουόλτον: «Το μέλλον είναι λαμπρό στο Σακραμέντο»

Ουόλτον: «Το μέλλον είναι λαμπρό στο Σακραμέντο»

Γιώργος Κούβαρης
Ουόλτον: «Το μέλλον είναι λαμπρό στο Σακραμέντο»

bet365

Ο Λουκ Ουόλτον μίλησε για την πορεία των Σακραμέντο Κινγκς και εξέφρασε την αισιοδοξία του όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

Ο τεχνικός των «Βασιλιάδων» και πρώην προπονητής των Λέικερς είπε στο «The Athletic» ότι «μου αρέσει πολύ εδώ που φτάσαμε ως ομάδα. Έχουμε εξαιρετικό γκρουπ παικτών και θεωρώ ότι το μέλλον των Κινγκς είναι λαμπρό. Σίγουρα είναι δύσκολο να έχεις διάρκεια και παίρνεις νίκες με την ίδια συνέπεια. Και αυτό ισχύει για όλα τα σπορ».

Επίσης ο Λουκ Ουόλτον υπογράμμισε ότι «παρόλα αυτά όταν έχεις παίκτες που δεν σταματάνε να δουλεύουν σκληρά, αρέσει να παίζει ο ένας για τον άλλον και υπάρχει εμπιστοσύνη, τότε μόνο καλά πράγματα μπορεί να γίνουν» ενώ είπε επίσης ότι έχει εστιάσει μόνο στη φετινή χρονιά και ότι τις υπόλοιπες καταστάσεις όπως είναι το draft και η free agency τα διαχειρίζονται ο Βλάντε Ντίβατς και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Πριν από την διακοπή οι Κινγκς είχαν 13 νίκες στα 20 τελευταία παιχνίδια, είχαν 28-36 ρεκόρ και προσπαθούσαν (αν και ήταν πολύ δύσκολο) να προλάβουν το τρένο των playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα