Φλόιντ σε ιδιοκτήτη Μπουλς: «Είναι οι Μπιτλς, έχουν κερδίσει το δικαίωμα να... πεθάνουν με τον τρόπο τους!»

Φλόιντ σε ιδιοκτήτη Μπουλς: «Είναι οι Μπιτλς, έχουν κερδίσει το δικαίωμα να... πεθάνουν με τον τρόπο τους!»

Αντωνία Σπανού
Φλόιντ σε ιδιοκτήτη Μπουλς: «Είναι οι Μπιτλς, έχουν κερδίσει το δικαίωμα να... πεθάνουν με τον τρόπο τους!»

bet365

Ο Τιμ Φλόιντ, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Τζέρι Κρουζ, για τον πάγκο των Μπουλς εξήγησε μόνος του πόσο λάθος ήταν όλο αυτό στον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Στο «The Last Dance» βλέπουμε από την αρχή πως ο Τζέρι Κρουζ είχε θέματα με τους πρωταγωνιστές της ομάδας και είχε αποφασίσει να αλλάξει τους Μπουλς, με τον Τζόρνταν να δηλώνει δημόσια την αντίθεση του.

Ο Κρουζ είχε επιλέξει τον Φλόιντ για νέο προπονητή, αλλά φαίνεται ούτε εκείνος είχε πειστεί για αυτή την αλλαγή κάτι που εξέφρασε στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέρι Ρέινσντορφ.

«Είπα στον Ρέινσντορφ εκείνη την ημέρα. Δεν νομίζω ότι ο Τζέρι καταλαβαίνει ότι αυτοί οι τύποι είναι ουσιαστικά οι... Μπιτλς. Είναι το πιο διάσημο franchise που έχει βγει ποτέ. Του είπα, ΄αν ήμουν εσύ, δεν θα το έκανα αυτό. Ούτε την επόμενη σεζόν. Άστο να πεθάνει με φυσικό θάνατο, γιατί υπάρχουν μερικές ομάδες και παίκτες που απλά δεν χαλάς. Αυτοί οι τύποι είχαν κερδίσει το δικαιώμα να πεθάνουν με τον δικό τους τρόπο».

Και συνέχισε...

«Και ο Ρέινσντορφ με ρώτησε, 'Τιμ, θα πεις στον Κρουζ όσα μου είπες;'. Του το είπα και μου είπε δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά με τον Φιλ. Του είπα, 'εσύ κάνε κάτι άλλο και άσε τον Φιλ να κάνει την δουλειά του; Έτσι όλοι θα μένετε μακρυά γιατί θα δουλεύετε».

Ο Κρουζ πάντως ήταν αποφασισμένος και επέμενε σε μια απόφαση που προφανώς μόνο εκείνος πίστευε. Ο Φλόιντ ήταν απόλυτος στο ότι δεν ήθελε να το κάνει, αλλά η πίεση ήταν τεράστια και τελικά έγινε προπονητής την επόμενη σεζόν, αλλά όλα ήταν διαφορετικά και η πορεία του κακή.

Όσο για το κομμάτι με τον γάμο της κόρης του Κρουζ, όπου ήταν καλεσμένος και υπάρχει στο ντοκιμαντέρ σχολίασε...

«Ήταν άβολο. Δεν ήθελα να πάω. Η εμπειρία πάντως στο Σικάγο ήταν μια σπουδαία περιπέτεια. Χαίρομαι που έγινε. Κουράστηκα και βαρέθηκα να με λένε το φιλαράκι του Τζέρι για το ψάρεμα».

 

NBA Τελευταία Νέα